۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۷:۵۱
کد خبر : 9786263
۱۶:۱۷

۱۴۰۵/۰۷/۰۳

فرماندهی ولی‌فقیه، نقطه اشتراک دفاع مقدس و جنگ امروز است / مسئولان به حرف مردم شاهرود درباره شاهوار گوش کنند

شاهرود – امام جمعه موقت شاهرود، فرماندهی ولی‌فقیه را مهم‌ترین نقطه اشتراک میان دفاع مقدس و جنگ امروز دانست و گفت: چه در دوران دفاع مقدس و چه امروز، فرماندهی کل قوا با ولی‌فقیه زمان بوده است

فرماندهی ولی‌فقیه، نقطه اشتراک دفاع مقدس و جنگ امروز است / مسئولان به حرف مردم شاهرود درباره شاهوار گوش کنندبه گزارش خبرنگار بسیج، علی سعیدی شاهرودی امام‌جمعه موقت شاهرود در بخش نخست سخنان خود با اشاره به هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: در آن دوران، نیرو‌های مسلح و مردم ایران تحت فرماندهی امام خمینی (ره) توانستند بزرگ‌ترین حماسه را بیافرینند و ملت ایران با تقدیم بیش از ۲۰۰ هزار شهید، دشمنان را وادار به عقب‌نشینی کردند.

وی با بیان اینکه امروز نیز در شرایط جنگی مشابهی قرار داریم، افزود: بیش از یک سال و نیم است که حوادثی مانند جنگ ۱۲ روزه، شبه‌کودتای دی‌ماه و جنگ رمضان را پشت سر گذاشته‌ایم و این جنگ همچنان ادامه دارد.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، با تأکید بر اینکه گرچه دفاع مقدس و جنگ امروز از نظر فرماندهان، ادوات و رزمندگان تفاوت‌هایی دارند، گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد، نقاط اشتراک این دو جنگ است؛ فرماندهی مشترک، مقصد مشترک، حضور مردم در میدان و نابرابری جبهه‌ها از جمله این اشتراکات است.

وی حفظ کشور، انقلاب و نظام و همچنین استقلال کشور را از اهداف مشترک در هر دو دوره عنوان کرد و افزود: امروز نیز مانند دهه ۶۰ مردم در میدان حضور دارند و در راستای حفظ نظام و انقلاب اسلامی تلاش می‌کنند.

سعیدی شاهرودی در ادامه با اشاره به نابرابری جبهه‌ها تصریح کرد: در دفاع مقدس همه دنیا در برابر ملت ایران اسلامی ایستاد، اما آنچه دنیا به آن فکر نکرده بود، انسجام، وحدت و ایمان مردم ایران اسلامی بود که توانست بر ادوات نظامی فائق آید و امروز نیز این امر مشاهده می‌شود.

دغدغه شاهوار و درخواست از مسئولان

امام جمعه موقت شاهرود در بخش دیگری از سخنان خود درباره اهمیت حفظ شاهوار به عنوان مهم‌ترین منبع تأمین آب شهرستان شاهرود اظهار کرد: مسئله شاهوار یک مسئله ضروری است؛ بنابراین برای چندمین بار تأکید می‌کنیم که مردم ما صبور و متین هستند، اجازه ندهید این مردم وارد عرصه‌هایی شوند تا آن زمان متوجه شوید که مردم شاهرود چه اقتداری دارند.

وی با اشاره به اظهارات مسئولان درباره جلوگیری از ایجاد تنش، گفت: آقایان می‌گویند خط قرمز ما تنش است، اما این تنش را چه کسانی در شاهرود ایجاد کردند؟

سعیدی شاهرودی از استاندار و وزیر کشور خواست موضوع را بررسی کنند و افزود: از استاندار و وزیر کشور می‌خواهیم بررسی کنند تا ببینند حرف مردم چیست و آن را بشنوند.

وی همچنین از نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس خواست از وزیر کشور درباره وضعیت شاهرود سؤال کند و بیان کرد: سازمان محیط زیست نظر مخالف داده و چندین مرجع نیز به صورت مستند نظر خود را اعلام کرده‌اند.

امام جمعه موقت شاهرود با اشاره به اختیارات استانداری گفت: اختیارات استانداری برای وتو کردن مصوبات سایر دستگاه‌ها نیست؛ این مصوبات نظر رئیس‌جمهور را نیز دارد. بنده هم با وزیر کشور صحبت کردم و نظر ایشان نیز نظر محیط زیست است.

وی در پایان با اشاره به موضع سازمان محیط زیست درباره منابع آبی خاطرنشان کرد: محیط زیست نیز مجدداً تأکید کرده است که آب شرب مردم در معرض خطر و آلودگی قرار دارد؛ بنابراین چرا به حرف مردم عمل نمی‌کنند و نمی‌دانیم چه اصراری دارند؟

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید