به گزارش خبرگزاری بسیج آزادشهر ؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آزادشهر با اشاره به تاریخ ایران در جنگهای جهانی اظهار داشت: ایران عزیزمان در جنگ جهانی اول با وجود بیطرفی نزدیک به ۹ میلیون نفر کشته داد و در جنگ جهانی دوم نیز با اینکه باز هم بیطرف بود، بین چهار و نیم تا پنج میلیون نفر از مردم کشور جان خود را از دست دادند؛ اما در دفاع مقدس، ملت ایران با مقاومت در برابر دشمن و تقدیم حدود ۲۳۰ هزار شهید، اجازه نداد حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
وی افزود: جنگ تحمیلی هشت سال به طول انجامید و حدود هزار روز نبرد فعال داشت و از طولانیترین جنگهای تاریخ به شمار میرود. دفاع مقدس اوج شکوفایی و بالندگی کشور و اوج پیروی از ولایت فقیه بود؛ دورانی که ملت بزرگ ایران با دست خالی در مقابل تجاوز دشمنان ایستاد و با خون شهدا و ایثارگری جانبازان و رزمندگان از کشور دفاع کرد.
کوهستانی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان گفت: این نبردها نیز جلوهای از همان ایستادگی و فداکاری بود؛ نیروهای مسلح قوی ایران عزیز شبانهروز پشت لانچرها و در مواضع پدافندی برای حفاظت از ایران ایستادگی و فداکاری کردند
وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: نهمین کنگره ۴۰۰۰ شهید استان گلستان در آبانماه برگزار میشود. این کنگره بیش از ۸۰ پیشبرنامه دارد که بخشی از آنها با رویکرد خدمترسانی به مردم اجرا شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آزادشهر تصریح کرد: توزیع بیش از ۷۰۰ بسته لوازمالتحریر و بیش از هزار بسته معیشتی میان نیازمندان، بخشی از اقدامات انجامشده در قالب این پیشبرنامههاست. هفته دفاع مقدس، یادآور روزهایی است که ملت بزرگ ایران با دست خالی در مقابل تجاوز دشمنان ایستاد و با خون شهیدان، ایثارگری جانبازان و رزمندگان، از کیان کشور دفاع کرد.
انتهای خبر/
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|