۱۲ / مهر / ۱۴۰۵ - 04 October 2026
۲۲:۲۶
کد خبر : 9786404
۲۲:۴۷

۱۴۰۵/۰۷/۰۳

وحدت ملت؛ سدّ مستحکم برابر توطئه دشمنان

.
امام‌جمعه موقت سراوان، گفت: حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف، نشان داد ملت ایران در برابر فشارها و فتنه‌انگیزی‌های دشمنان ایستاده و حرکات گروهک‌های تروریستی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌تواند خللی در اراده و انسجام ملت ایجاد کند.  

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان سراوان، حجت‌الاسلام والمسلمین مختار سابکی، در خطبه‌های نمازجمعه امروز با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس، بیان کرد: دفاع مقدس جلوه‌ای ماندگار از ایمان، وحدت، ایستادگی و فداکاری ملت ایران است؛ ملتی که در یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ، باتکیه‌بر ایمان و انسجام ملی در برابر دشمن ایستاد و اجازه نداد تمامیت ارضی، استقلال و عزت کشور خدشه‌دار شود.

 وی افزود: تجربه دفاع مقدس نشان داد هرگاه مردم باوجود تفاوت‌های قومی و مذهبی، حول منافع ملی و آرمان‌های مشترک متحد شوند، هیچ قدرتی نمی‌تواند در برابر اراده این ملت ایستادگی کند؛ امروز نیز رمز عبور از توطئه‌ها، حفظ همین وحدت و انسجام و هوشیاری در برابر نقشه‌های دشمنان است.

 امام‌جمعه موقت سراوان با اشاره به حضور پرشور مردم در تجمعات و صحنه‌های مختلف، بیان کرد: حضور مردم در خیابان‌ها و اجتماعات، پیام روشنی برای دشمنان دارد و آن اینکه ملت ایران همچنان پای کشور، امنیت و عزت خود ایستاده است و تلاش‌های دشمن برای ایجاد شکاف میان مردم و تضعیف سرمایه اجتماعی کشور راه به جایی نخواهد برد.

 حجت‌الاسلام سابکی با تأکید بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان تصریح کرد: دشمنان باید بدانند ایران اسلامی کشوری نیست که با تهدید، فشار، عملیات روانی یا ایجاد ناامنی از مسیر خود منحرف شود؛ ملت ایران در طول سال‌های گذشته نشان داده است که در بزنگاه‌های حساس، بابصیرت و حضور در صحنه، توطئه‌ها را خنثی می‌کند.

 وی همچنین با اشاره به اقدامات گروهک‌های تروریستی در منطقه گفت: گروهک‌هایی که با حمایت و هدایت دشمنان ایران اسلامی درصدد ایجاد ناامنی، ایجاد اختلاف و ضربه‌زدن به وحدت مردم هستند، در برابر اراده ملت ایران راه به جایی نخواهند برد و اقدامات آنان نمی‌تواند پیوند عمیق مردم با امنیت، آرامش و عزت کشور را از بین ببرد.

 امام‌جمعه موقت سراوان ادامه داد: دشمنان زمانی که از رویارویی مستقیم با ملت ایران نتیجه‌ای نگرفتند، به ابزارهای دیگری از جمله حمایت از جریان‌های تروریستی و ناامن‌کننده روی آورده‌اند، اما مردم منطقه و سراسر کشور با هوشیاری، وحدت و ایستادگی، اجازه نخواهند داد امنیت و آرامش جامعه بازیچه دست بدخواهان قرار گیرد.

 وی شهادت سردار سرتیپ پاسدار حسین ظریفی، فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان، و هم‌رزم شهیدش سرگرد احمد هراتی زراعتی را نیز تسلیت گفت و افزود: شهادت این دو مدافع امنیت، بار دیگر مظلومیت و فداکاری نیروهایی را نشان داد که برای حفظ امنیت مردم در میدان حضور دارند و جان خود را در این مسیر تقدیم می‌کنند.

 سابکی خاطرنشان کرد: خون شهدا، مسئولیت مردم و مسئولان را برای صیانت از امنیت، وحدت و آرامش جامعه سنگین‌تر می‌کند و باید با ادامه راه شهیدان، اجازه نداد دشمنان از اختلافات و مسائل موجود برای ضربه‌زدن به کشور استفاده کنند.

 وی با تأکید بر اهمیت وحدت میان اقوام و مذاهب در سیستان و بلوچستان گفت: مردم این استان بارها نشان داده‌اند که در برابر توطئه‌های تفرقه‌افکنانه هوشیار هستند و شیعه و سنی در کنار یکدیگر برای امنیت و سربلندی ایران اسلامی ایستاده‌اند.

 امام‌جمعه موقت سراوان در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای امنیت، اظهار داشت: امروز نیز همان روحیه‌ای که ملت ایران را در دوران دفاع مقدس به پیروزی رساند، باید در جامعه زنده بماند؛ روحیه‌ای که بر پایه ایمان، وحدت، بصیرت، مقاومت و حضور مردم در صحنه شکل‌گرفته است و می‌تواند هر توطئه‌ای را خنثی و مسیر عزت و اقتدار ایران اسلامی را مستحکم‌تر کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید