به گزارش خبرنگار بسیج؛ در گردهمایی شهرداران شهرهای استان سمنان که با حضور محمدجواد کولیوند استاندار سمنان برگزار شد، از مهندس محسن احمدی شهردار شاهرود به پاس همکاری و نقشآفرینی مؤثر مجموعه شهرداری شاهرود در برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر شهید آیتالله امام خامنهای (رضوانالله علیه) تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، استاندار سمنان با اهدای لوح تقدیر، از تلاشها و خدمات ارزشمند شهردار شاهرود و کارکنان شهرداری در همراهی و همکاری شایسته برای برگزاری این مراسم معنوی و باشکوه قدردانی کرد.
در متن این لوح تقدیر، خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افتخاری ارزشمند دانسته شده و از خدمات و تلاشهای مجموعه شهرداری شاهرود در برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران حضرت آیت الله شهید امام خامنهای رضوان الله تجلیل شده است.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|