۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۷:۱۸
کد خبر : 9787010
۱۸:۵۴

۱۴۰۵/۰۷/۰۵
به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

همایش پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت هفته دفاع مقدس در باغملک برگزار شد

پیاده روی خانوادگی در باغملک
سرهنگ عارف گفت: ایمان و توکل بر خدا، رمز پیروزی ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: همایش پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با حضور پرشور خانواده‌ها، نوجوانان و جوانان شهرستان باغملک برگزار شد.

 سرهنگ پاسدار فاضل عارف، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، در این مراسم با تأکید بر اهمیت سلامتی جسم و روح، ایمان و توکل بر خدا را رمز پیروزی ملت ایران در برابر استکبار جهانی دانست.

وی در این همایش با گرامیداشت یاد شهدای اسلام، مدافع حرم و شهدای جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، اظهار داشت: ما با ایمان و اعتماد به خدا می‌توانیم کارهایی را انجام دهیم که به لحاظ مادی غیرممکن به نظر می‌رسد ، در دفاع مقدس نیز مقابل بزرگ‌ترین ابرقدرت تاریک جنایت و رژیم صهیونیستی کودک‌کش، با اعتماد و اعتقاد به خدا توانستیم پیروز شویم و انشاءالله تا همیشه پیروز این میدان خواهیم بود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با تأکید بر اهمیت سلامتی جسم و روح، تصریح کرد: سلامتی جسم اهمیت دارد، زیرا بدن سالم بهتر می‌تواند عبادت خدا کند و در کنار خانواده باشد ، همان‌طور که ذهن ما نیاز به تمرین دارد، جسم ما نیز نیازمند ورزش و تحرک است و باید در راستای سلامت جسم و روح تلاش کنیم.

وی با اشاره به رشادت‌های فرزندان این سرزمین در برابر ۷۰ درصد قدرت نظامی جهان، گفت: به فرزندان خود در ارتش، سپاه و نیروهای مسلح افتخار کنید که مقابل ۷۰ درصد قدرت نظامی جهان ایستادند و پیروز شدند و ما افتخار می‌کنیم که شما در این مسیر درست حرکت می‌کنید و خداوند به همه شما عافیت، سلامتی و عاقبت بخیری عنایت بفرماید.

گفتنی است این همایش با هدف ایجاد نشاط و سلامتی برای خانواده‌ها، نوجوانان و جوانان برگزار شد و در حاشیه آن، مسابقات متنوعی از جمله طناب‌کشی، تیراندازی و چوب‌کشی برگزار گردید و در پایان از برندگان تقدیر به عمل آمد.

همچنین این برنامه با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان باغملک، هیأت ورزش‌ های همگانی، تربیت بدنی سپاه و کانون بسیج ورزشکاران برگزار شد.

۴۶ جایزه نیز به مناسبت چهل ششمین سالگرد دفاع مقدس اهدا شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید