۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۳:۰۴
کد خبر : 9787012
۱۵:۲۴

۱۴۰۵/۰۷/۰۵
یادداشت|

مقاومت؛ نوایی از تبریز تا هرمزگان

تبریز- اینجا تبریز است شهری که از آن هنوز صدای شیهه اسب های ستارخان و باقرخان رعشه بر جان استکبار می اندازد، شهری که موسیقی موغام آن نوای مقاومت را تا میناب و هرمزگان می نوازد.

مقاومت؛ نوایی از تبریز تا هرمزگانخبرگزاری بسیج، رقیه غلامی؛ اینجا شهر تبریز است، شهری غیورپرور و عالم خیز، شهری که آوازه جانبازی و ایستادگی اش هنوز در آسمان مان طنین انداز است، شهری که کودکان آن نیز مشق شهادت را بر دفتر قطور مقاومت نگاشتند.

کودکانی اینجا شهر تبریز است، شهری غیورپرور و عالم خیز، شهری که آوازه جانبازی و ایستادگی اش هنوز در آسمان مان طنین انداز است، شهری که کودکان آن نیز مشق شهادت را بر دفتر قطور مقاومت نگاشتند. ماهان و ماهور دو نغمه آسمانی که با تیر کین دشمن بازی های کودکانه خود را به کوچه باغ های بهشت بردند و بال در بال فرشتگان شادمانی کردند.

یا کودکی چون حلما از میان آتش عداوت دشمن چون ققنوس بال گشود و معصومیت خود را به دنیا مخابره کرد که دختر تبریز دختر شهری است که از آن هنوز صدای شیهه اسب های ستارخان و باقرخان رعشه بر جان استکبار می اندازد.

آری اینجا تبریز است شهری که علاوه بر دلاورمردی جوانان آن، بانوان آن نیز ردای شهادت پوشیدند همچون ندا امینی آذر معلم شهیدی که اگر شهد شیرین شهادت را نوشید در سایه اخلاص و همدلی خود با دانش آموزانش بود که پای تخته سیاه آن را سرمشق کرد و آسمانی شد.

اکنون این همه آوازه از تبریز که تنها نمونه ای اندک از کوچه های این شهر سترک و مقاوم است باید بر آسمان نه تنها شهرمان که در کشور و جهان طنین انداز شود و سمفونی مقاومت را بر بلندای عرش ثبت کند و ششمین جشنواره موسیقی موغام تبریز بستری برای نشان دادن این همه آوازه در سوز ساز و آواز هنرمندانی از جای جای ایران جان است.

ایران جانی که هرمزگان آن خود شاهد طنین آوای کودکانی است که صبح نهم اسفند وقتی کوله بر پشت نهادند، گام هایی استوار به سمت بهشت برداشتند.

 

رقیه غلامی
نویسنده: رقیه غلامی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید