۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۴:۱۳
کد خبر : 9787087
۱۸:۵۴

۱۴۰۵/۰۷/۰۵

روایت ایستادگی زنان شهید در یادواره «شهدای زن سیستان و بلوچستان» مهرستان

یبذیذیبذبیذ
اولین یادواره شهدای زن سیستان و بلوچستان شهرستان مهرستان با حضور خانواده معزز شهدا ، مسئولین و آحاد مردم برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهرستان، اولین یادواره شهدای زن سیستان وبلوچستان با هدف گرامیداشت مقام شهیدان و تبیین نقش زنان در دفاع از ارزش‌های انقلاب و با حضور خانواده معزز شهدا، مسئولین و آحاد مردم برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین وحیدخوش رو، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج مهرستان اظهار داشت: اسلام متعالی‌ترین و مترقی‌ترین قوانین را ‏در برابر زنان دارد، به طوری که در کلام امامین انقلاب به این موضوع اشاره شده که اگر ‏زنان نبودند انقلاب به پیروزی نمی‌رسید، زن‌ها پیش قدم و پیش قراول بودند.

وحید خوش رو ادامه داد: حضرت زهرا (سلام الله علیها)، ‏الگوی موثر و جاودانه در عرصه زندگی بشریت به ویژه برای دختران، زنان، همسران و ‏مادران جامعه است.‏ در فرهنگ، باور و در پیشینه دینی و سنت الهی نقش ویژه‌‎ای برای بانوان ‏در دین اسلام در نظر گرفته شده، حضرت خدیجه، حضرت آسیه و حضرت فاطمه (س) الگوی زنان دو عالم ‏هستند و این موضوع نشان از توجه خداوند بر نقش بی بدیل آنان در هدایت جامعه ‏دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه خاطر نشان کرد: سیرهٔ اهل‌بیت علیهم‌السلام را وقتی بررسی می‌کنیم می‌بینیم برای دختران و زنان چه جایگاه ویژه‌ای قائل بوده‌اند. به‌عنوان‌مثال در روایات آمده است وقتی به سفر می‌روید برای اهل خانه هدیه تهیه کنید و هنگامی که به خانه می‌رسید ابتدا هدیه را به فرزند دختر خود بدهید.

ایشان در رابطه‌ با نگاه غرب به زن بیان کرد: مدعیان حقوق زن در غرب نگاه سرمایه‌ای به زنان دارند و آنان را ابزاری برای رسیدن به درآمد قرار داده‌اند درصورتی‌که در اسلام برای زنان ارزش و جایگاه ویژه در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به فاجعه مدرسه شجره طیبه و شهادت 168 دختر معصومه اظهار کرد: هفت ماه از جنایت بزرگی که در میناب رقم خورد می‌گذرد، جنایتی که در آن 168 فرشته معصوم و معلمان فداکارشان به دست رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به شهادت رسیدند و حالا همین ها مدعی حقوق زن در ایران اسلامی می شوند

خوش رو خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدا الگوی موفق زن مسلمان ایرانی هستند. 

در پایان این مراسم همچنین از خانواده معزز شهداء شهرستان مهرستان و با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید