به گزارش خبرگزاری بسیج ناحیه امام حسین علیه السلام:
به همت پایگاه نجمه(س) مراسم یادبود شهدای دفاع مقدس و جبهه مقاومت و همچنین شهدای اخیر با سخنرانی سرهنگ پاسدار محمد حسین الیاسی، فرمانده محترم ناحیه امام حسین علیه السلام در مسجد حضرت معصومه (س) برگزار شد.
مراسم با اجرای جناب شمس آغاز شد، در ادامه سرهنگ الیاسی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، این ایام را زمانی برای بازخوانی پیمان با شهیدان دانست و اظهار داشت، هفته دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای ادای احترام به خانوادههای ایثارگران و جانبازان سرافراز است؛ چرا که امنیت امروز ما مرهون صبر و مجاهدت این عزیزان است.
ایشان با اشاره به ماهیت نبرد نظام اسلامی با جبهه استکبار افزود، ما پس از انقلاب اسلامی همواره در میدان نبرد با جبهه باطل به سرکردگی شیطان بزرگ، آمریکا بودهایم. امروز ماهیت این جنگ تغییر کرده و به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است.
سرهنگ الیاسی تصریح کرد، دشمن در جنگ اقتصادی با اعمال تحریمهای ظالمانه و در جنگ رسانهای با استفاده از فضای مجازی به دنبال تضعیف روحیه ملت است، اما خطرناکترین جبهه جنگ فرهنگی و اجتماعی است که دشمن با هدف فروپاشی کانون خانواده و از بین بردن حیا و حجاب بانوان آن را طراحی کرده است.
ایشان با یادآوری فداکاریهای مدافعان وطن در هوافضا، یاد و خاطره شهید دهههشتادی، پاسدار امیررضا نوروزی را گرامی داشت و وی را الگوی عملی برای نسل جوان بسیجی توصیف کرد و از همسر بزرگوار ایشان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
سرهنگ الیاسی در ادامه از عموم مردم فاز ۳ شهر بهارستان برای شرکت در «یادواره شهدای شهر بهارستان» در روز چهارشنبه و «رزمایش جانفدا» در روز پنجشنبه دعوت به عمل آورد.
مراسم با دکلمهخوانی حماسی سرکار خانم اتابکی و اجرای سرود توسط گروه دختران باران به پایان رسید.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|