۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۵۸
کد خبر : 9787635
۱۰:۳۱

۱۴۰۵/۰۷/۰۷

حمایت از کشاورزان خوزستان با توزیع ۸۰ هزار تن کود شیمیایی

کشاورزی
بیش از 80 هزار تن کود شیمیایی بین کشاورزان خوزستان توزیع و ذخیره‌سازی لازم برای کشت پاییزه انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان سیدعلی موسوی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خوزستان با اشاره به وظایف رسالتی این شرکت در تأمین، توزیع و تدارک کودهای شیمیایی، اظهار داشت: در سال جاری تاکنون بیش از 80 هزار تن انواع کودهای شیمیایی بین کشاورزان برای محصولات تابستانه توزیع شد و برای کشت محصولات پاییزه نیز تدارک لازم انجام شده است.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده، افزود: هماهنگی‌های لازم در رابطه با خرید از پتروشیمی و همچنین با معاونت تولیدات گیاهی جهت توزیع شهرستانی و برش شهرستانی صورت گرفت و تفاهمات متعددی با شبکه کارگزاران خصوصی و تعاونی برای خرید و توزیع شهرستانی و دهستانی انجام شد.

موسوی با تأکید بر ذخیره‌سازی مناسب کود، تصریح کرد: از لحاظ ذخیره‌سازی نیز در حد مطلوب اقدام شد؛ به‌ویژه با توجه به روزهایی که ناترازی انرژی، تولید پتروشیمی را با مشکل مواجه می‌کند، ذخیره‌سازی لازم صورت گرفت تا کشاورزان بدون هیچ‌گونه دغدغه‌ای به استقبال کشت محصولات پاییزه بروند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با تمهیدات اندیشیده‌شده و هماهنگی کامل با شبکه کارگزاران، امیدواریم کشت پاییزه در استان بدون هیچ‌گونه مشکل در تأمین کود شیمیایی انجام شود و کشاورزان با اطمینان کامل به تولید محصولات خود بپردازند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید