۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۲:۰۴
کد خبر : 9787708
۱۳:۱۷

۱۴۰۵/۰۷/۰۷

برگزاری اجلاسیه شهدای دانشجوی خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، اجلاسیه ۹۲ دانشجوی خراسان جنوبی با سخنرانی مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با حضور نماینده ولی فقیه در استان، خانواده معزز شهدا، مسئولان کشور و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

قاسمی مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در اجلاسیه شهدای دانشجوی خراسان جنوبی با گرامیداشت یاد شهدا، گفت: اثر کار فرهنگی فاخر به ویژه برای شهدا بسیار بر تفکر جامعه مؤثر و ماندگار است.

وی بیان کرد: در همه کشورها وقتی جنگ می‌شود مردم کشور را رها کرده و فرار می‌کنند اما در جمهوری اسلامی ایران برعکس هنوز افرادی که خارج از کشور هستند برمیگردند و معتقدند که اگر مقاومت کنیم، پیروز می‌شویم و این اثر کار فرهنگی در جامعه است.

مسئول بسیج دانشجویی کشور به حضور بیش از ۲۰۰ شب مردم در خیابان اشاره کرد و گفت: این بعثت حاصل تربیت امام شهید ما است که فکر ما را بیدار کرده و برای دفاع از کشور به خیابان آمدیم.

قاسمی گفت: مردم ما به یاد دارند که در حدود ۷۳ سال قبل افرادی بی فکر با کودتا استبداد را به کشور برگرداندند و این باعث شد تا مردم نگران باشند و امروز با حضور در خیابان نمی‌گذارند، آن جریان ننگین تکرار شود.

وی گفت: مردم ما طعم تلخ استبداد و تحقیر را چشیدند و برای این است که امروز رشید شدند و به تأسی از مشتِ گِره کرده امام شهید، بیش از ۲۰۰ شب است که در خیابان ایستاده اند، اینها نشان از کار فرهنگی است.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: تکریم خانواده شهدا و کار فرهنگی برای شهدا اثر خود را در جامعه گذاشته است و ما با این تاثیر امروز پیروزیم و این اجلاسیه شهدا مروری در راستای کارهای فرهنگی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید