۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۵:۲۶
کد خبر : 9787910
۲۱:۱۶

۱۴۰۵/۰۷/۰۷

یادواره شهید خانگی همزمان با هفته دفاع مقدس در هامون برگزار شد

.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج کوثر ناحیه هامون گفت: برگزاری یادواره شهدا در هفته دفاع مقدس، فرصتی برای بازخوانی رشادت‌های شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار، فداکاری و مقاومت در میان نسل جوان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، همزمان با هفته دفاع مقدس، یادواره شهید خانگی به همت حوزه مقاومت بسیج کوثر ناحیه هامون و با حضور جمعی از مسئولان، بسیجیان، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

محبوبه رستگار، فرمانده حوزه مقاومت بسیج کوثر ناحیه هامون، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور روزهایی است که ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و روحیه ایثار در برابر دشمن ایستادگی کرد و شهدا با نثار جان خود از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کردند.

وی افزود: شهدا با فداکاری و ازخودگذشتگی، درس بزرگی از ایمان، شجاعت و مسئولیت‌پذیری به جامعه آموختند و امروز وظیفه ماست که با معرفی سیره و آرمان‌های آنان، این فرهنگ ارزشمند را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

رستگار با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره شهدا گفت: یادواره‌های شهدا تنها مراسمی برای گرامیداشت نام و یاد شهیدان نیست، بلکه فرصتی برای آشنایی نسل جوان با سبک زندگی، اهداف و آرمان‌های شهدا و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج کوثر ادامه داد: شهدا برای دفاع از امنیت، عزت و سربلندی کشور از جان خود گذشتند و امروز ادامه دادن راه آنان در گرو خدمت صادقانه به مردم، حفظ وحدت و پایبندی به ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌های معظم شهدا نیز با صبر و استقامت خود در دوران دفاع مقدس و پس از آن، نقش مهمی در حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت داشته‌اند و تکریم این خانواده‌ها وظیفه همه ماست.

در پایان این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید خانگی و شهدای هشت سال دفاع مقدس، برنامه‌های فرهنگی و معنوی با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید