۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۳:۱۵
کد خبر : 9788035
۰۸:۵۹

۱۴۰۵/۰۷/۰۸
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین!

دفاع مقدس گنجینه‌ای از ایمان، ایثار و ولایت‌مداری برای نسل جوان است

و
حجت‌الاسلام رضا صادقی، در جمع پایوران این ناحیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، گفت: دفاع مقدس تنها یک رویداد نظامی در تاریخ کشور نیست، بلکه مکتبی سرشار از ایمان، ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری است که باید ابعاد آن برای نسل جوان تبیین و بازخوانی شود.

قزوین_ به گزارش بسیج، حجت‌الاسلام رضا صادقی در جمع پایوران ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین اظهار کرد: رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با تکیه بر ایمان الهی، روحیه جهادی و تبعیت از ولایت، در برابر دشمن ایستادگی کردند و با وجود محدودیت‌های فراوان، حماسه‌ای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند. امنیت و آرامش امروز کشور مرهون مجاهدت شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگرانی است که از جان و مال خود برای دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی گذشتند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین درس‌های دفاع مقدس برای جامعه امروز، حفظ روحیه جهادی و احساس مسئولیت در برابر مسائل کشور است. همان‌گونه که رزمندگان در میدان نبرد با کمترین امکانات و بیشترین اراده در برابر دشمن ایستادند، امروز نیز باید در عرصه‌های فرهنگی، علمی، اجتماعی و تربیتی با همان روحیه وارد میدان شد. 

حجت‌الاسلام صادقی گفت: مجموعه بسیج دانشجویی نیز وظیفه دارد با حضور مؤثر در دانشگاه‌ها، زمینه رشد فکری و بصیرتی دانشجویان را فراهم کرده و ظرفیت جوانان مؤمن و انقلابی را برای خدمت به جامعه به کار گیرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین خاطرنشان کرد: انتقال فرهنگ دفاع مقدس صرفاً با برگزاری مراسم و گرامیداشت مناسبت‌ها محقق نمی‌شود، بلکه باید روحیه ایثار، اخلاص، مقاومت و خدمت بی‌منت در رفتار و عملکرد نسل امروز جریان پیدا کند. امروز پایوران و مجموعه‌های فرهنگی و تربیتی باید با شناخت نیازهای نسل جوان، سیره شهدا و درس‌های دفاع مقدس را به زبان قابل فهم برای دانشجویان تبیین کنند تا این گنجینه ارزشمند تاریخی به الگویی برای مسئولیت‌پذیری، خودباوری و حرکت در مسیر پیشرفت کشور تبدیل شود.

انتهای پیام/۱۰۰۸/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید