۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۵:۲۶
کد خبر : 9788053
۱۰:۲۵

۱۴۰۵/۰۷/۰۸
مثبت سوژه/عرصه محوری؛

بر‌گزاری جشنواره غذا و صنایع‌دستی در شهرستان نظرآباد

همزمان با هفته گردشگری، جشنواره غذا و صنایع‌دستی، با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نظرآباد، فرماندار، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز و جمعی از مسئولان و شهروندان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، همزمان با هفته گردشگری، جشنواره غذا و صنایع‌دستی، با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نظرآباد، فرماندار، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز و جمعی از مسئولان و شهروندان، به همت اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نظرآباد برگزار شد.

در این جشنواره، بخشی از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و گردشگری شهرستان در قالب عرضه غذا‌های سنتی و محلی و نمایش و ارائه صنایع‌دستی به شهروندان معرفی شد.

شمیرانی فرماندار نظرآباد در حاشیه این مراسم، با تاکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری نظرآباد، بر حمایت از هنرمندان و فعالان این حوزه و بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری در راستای رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های اشتغال تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید