به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زاهدان، سرهنگ دوم پاسدار میثم حق نظری فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارگری سلمان فارسی سپاه شهرستان زاهدان گفت: به مناسبت روز آتشنشانی و ایمنی، در راستای ارتقای سطح آمادگی و مهارتهای عملیاتی، مانور ویژه اطفا حریق در کارخانه صنایع غذایی مینوشرق برگزار شد.
وی افزود: این برنامه که با هدف آشنایی با پروتکلهای ایمنی و پیشگیری از حوادث انجام گرفت، با حضور مدیر روابط کار استان و بازرسان کار و ایمنی سیستان و بلوچستان همراه بود.
همچنین گفت: در این مانور، تیمهای عملیاتی با اجرای سناریوهای مختلف از جمله کنترل حریق و امدادرسانی، تواناییهای خود را در مواجهه با شرایط بحرانی به نمایش گذاشتند. حضور جناب مهندس شیخزاده، مدیر روابط کار استان و جمعی از بازرسان کار و ایمنی، نشاندهنده اهمیت توجه نهادهای نظارتی به بحث ایمنی در محیطهای کاری و آمادگی در برابر حوادث ناگهانی بود.
حق نظری ضمن تجلیل از تلاشهای کادر عملیاتی، بر اهمیت پیشگیری تأکید کرد و گفت: ایمنی و حفظ جان نیروی کار، اولویت نخست در تمامی فرآیندهاست. برگزاری این مانور تنها یک تمرین ساده نیست، بلکه گامی حیاتی برای تداوم آمادگی و کاهش آسیبهای احتمالی است.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|