۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۳:۳۲
کد خبر : 9788208
۱۷:۴۰

۱۴۰۵/۰۷/۰۸

دعوت مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، از جامعه کار و تولید و تعاون استان، جهت حضور در رزمایش و اجتماع ۱۱۰ هزار نفری جانفدایان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، از جامعه کار و تولید وتعاون استان جهت حضور در اجتماع و رزمایش ۱۱۰ هزار نفری جانفدایان، دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، حسین فلاح نژاد مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز، از جامعه بزرگ کار، تولید و تعاون استان و نیز مردم شهیدپرور استان برای حضور در اجتماع ۱۱۰ هزار نفری جانفدایان که روز جمعه ۱۰ مهرماه برگزار می‌شود، دعوت کرد.

دعوت مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از جامعه کار و تولید وتعاون استان جهت حضور در اجتماع ۱۱۰ هزار نفری جانفدایان

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ»

تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی همواره گواه آن است که قشر شریف و غیور کارگر، همگام با سایر آحاد ملت، نه تنها در سنگر خط‌مقدم جهاد اقتصادی و به گردش درآوردن چرخ‌های توسعه و تولید و خودکفایی کشور ایستاده‌اند، بلکه در تمامی بزنگاه‌های تاریخی، از دوران هشت سال دفاع مقدس تا عرصه‌های پاسداری از امنیت و تمامیت ارضی ایران عزیز، به عنوان مدافعانی بصیر، مخلص و ازجان‌گذشته جانفشانی کرده‌اند.

امروز در شرایطی که جبهه استکبار جهانی و دشمنان زبون این ملت، از روی عجز و درماندگی، امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را نشانه رفته‌اند، پیوند ناگسستتنی میان «سنگر جهاد و تولید» با «میدان دفاع و اقتدار نظامی» پاسخی قاطع و دندان‌شکن به بدخواهان این مرز و بوم خواهد بود. 

جامعه کار و تولید و تعاون و مجموعه تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سرافراز البرزدر کنار آحاد مردم، با حضوری پرشور، منسجم و انقلابی در رزمایش و اجتماع بزرگ ۱۱۰ هزار نفری «جانفدایان» در روز جمعه ۱۰ مهرماه مشت محکمی بر دهان دشمنان این مرز بوم خواهند زد واعلام میدارد در پرتو هدایت های حکیمانه مقام معظم رهبری(حفظ الله) جهادگران عرصه صنعت و کارآفرینی وتعاون همان‌گونه که با عرق جبین در مسیر شکست تحریم‌های ظالمانه اقتصادی ایستاده‌اند، در میدان نبرد سخت و دفاعی نیز سلاح غیرت و رزم را بر دوش کشیده و تا آخرین قطره خون، جانفدای امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور عزیزمان خواهیم بود وبا حضورمان در این اجتماع عظیم پاسخی سخت، بازدارنده و مأیوس‌کننده به دشمنان خواهیم داد تا بدانند دست هر متجاوزی که خیال خام دست‌درازی به این آب و خاک را داشته باشد، با مشت پولادین اقشار مردم و نیروهای مسلح قطع خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید