۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۲:۵۳
کد خبر : 9788261
۱۹:۴۲

۱۴۰۵/۰۷/۰۸

سی‌وششمین یادواره شهدای حاجی‌آباد آقا بخش مرکزی قم برگزار می‌شود

یادواره شهدا
سی‌وششمین یادواره ۲۴ شهید روستای حاجی‌آباد آقا با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و مردم این روستا، پنجشنبه ۹ مهرماه در مسجد چهارده‌معصوم(ع) برگزار می‌شود.

سیدعباس بیت‌سیاح، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید جلالی، امشب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم اظهار کرد: سی‌وششمین یادواره شهدای روستای حاجی‌آباد آقا همزمان با هفته دفاع مقدس و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روستا برگزار خواهد شد.

وی افزود: این مراسم شامگاه پنجشنبه ۹ مهرماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد چهارده‌معصوم(ع) روستای حاجی‌آباد آقا برگزار می‌شود و خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و اقشار مختلف مردم در آن حضور خواهند داشت.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید جلالی ادامه داد: حجت‌الاسلام والمسلمین روان‌بخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، سخنران این مراسم است و جواد برزگر نیز به مداحی و مرثیه‌سرایی خواهد پرداخت.

بیت‌سیاح با اشاره به جایگاه شهدای روستای حاجی‌آباد آقا در دوران دفاع مقدس بیان کرد: مردم این روستا در دوران دفاع مقدس ۲۴ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند و برگزاری یادواره شهدا فرصتی برای زنده نگه داشتن نام و یاد این عزیزان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان است.

وی گفت: شهدا با نثار جان خود از ارزش‌های انقلاب اسلامی و میهن دفاع کردند و امروز وظیفه ماست که ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنان، سیره و آرمان‌های شهدا را برای نسل‌های آینده تبیین کنیم.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید جلالی خاطرنشان کرد: یادواره‌های شهدا تنها یک مراسم مناسبتی نیست، بلکه فرصتی برای بازخوانی فرهنگ ایثار، مقاومت و فداکاری است و حضور مردم و خانواده‌های شهدا در این برنامه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تداوم این فرهنگ در جامعه باشد.

سی‌وششمین یادواره شهدای روستای حاجی‌آباد آقا پنجشنبه ۹ مهرماه پس از نماز مغرب و عشا در مسجد چهارده‌معصوم(ع) این روستا برگزار می‌شود.

انتهای پیام/محمدجواد محمدی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید