۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۲:۳۷
کد خبر : 9788330
۰۷:۴۸

۱۴۰۵/۰۷/۰۹
مسئول سیاسی سپاه ناحیه امام حسین(ع) شهرستان بوئین زهرا؛

ایران در جنگ رمضان ستون فقرات شبکه هشدار و دفاع هوایی آمریکا را زمین‌گیر کرد

و
دکتر امیری نژاد گفت: ایران در جنگ رمضان با ارزان ترین پهپاد، گران ترین رادار یک و نیم میلیارد دلاری و رادار و ستون فقرات شبکه هشدار و دفاع هوایی آمریکا را زمین‌گیر کرد.

قزوین_ به گزارش بسیج، دکتر مرتضی امیری نژاد، مسئول سیاسی سپاه ناحیه امام حسین(ع) شهرستان بوئین زهرا در گردهمایی سیاسی مشترک سپاه و نیروی انتظامی به قدرت طلبی و سه انگیزه شخصی صدام حسین اشاره کرد و گفت: نخستین انگیزه صدام برای جمله به ایران، تلاش برای کسب رهبری جهان عرب بود. انگیزه دوم صدام این بود که خلأ محمدرضا پهلوی را در منطقه غرب آسیا پر کند و به عنوان ژاندارم منطقه حافظ منافع غرب باشد و انگیزه سوم صدام، جبران حس حقارتی بود که از زمان امضای قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر به آن دچار شده بود.

وی در ادامه افزود: دفاع مقدس هشت‌ ساله ترسیم هندسه مقاومت جهانی برای ایران بود و راهبرد نظامی عراق برای نابودی ایران در این جنگ،به جای تهدید تبدیل به فرصت شد.

امیری نژاد به شکست معادله آسمان بین جنگ ایران و آمریکا اشاره کرد و اظهار کرد: رادارهای بُرد بلند، چشم های اصلی معماری دفاعی آمریکا هستند و این چشم ها در امارات،قطر، کویت، ترکیه، عراق، بحرین، عربستان و اسرائیل مستقر هستند. این رادارها که در حقیقت ستون فقرات شبکه هشدار و دفاع هوائی آمریکا هستند،ایران در جنگ رمضان با ارزان ترین پهپاد، گران ترین رادار یک و نیم میلیارد دلاری رادار و ستون فقرات شبکه هشدار و دفاع هوایی آمریکا را زمین‌گیر کرد.

مسئول سیاسی سپاه ناحیه امام حسین(ع) شهرستان بوئین زهرا در پایان سخنان خود به سد پولادین سه لایه ایران اسلامی در سه جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: سد پولادین سه لایه ایران اسلامی، انسان‌سازی، قدرت‌سازی و روایت‌سازی بود. انسان‌سازی، سرمایه انسانی می‌سازد، قدرت‌سازی، این سرمایه را به توان و قدرت ملی تبدیل می‌کند و روایت‌سازی، واقعیت این توان را در میدان افکار عمومی و محاسبات رقبا قابل مشاهده می‌سازد. اگر انسان تربیت شود اما قدرت سازمان‌یافته شکل نگیرد، ظرفیت‌ها پراکنده می‌مانند. 

دکتر امیری نژاد گفت: اگر قدرت ساخته شود اما روایت آن به دیگران واگذار شود، امکان شکل‌گیری تصویری ناقص از توان و ظرفیت کشور وجود دارد و اگر روایت قدرت از واقعیت فاصله بگیرد، اعتماد عمومی آسیب می‌بیند.

انتهای پیام/۱۰۰۷/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید