۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۲:۴۳
کد خبر : 9788548
۱۶:۲۱

۱۴۰۵/۰۷/۰۹

ساحل، میدان نشاط و همدلی؛ پیاده‌روی یک‌روزه بسیجیان حوزه ثارالله چابهار

زطزطزططز
اردوی یک‌روزه پیاده‌روی و ساحل‌پیمایی با حضور فرمانده و بسیجیان حوزه ثارالله شهری چابهار برگزار شد؛ برنامه‌ای ورزشی برای تقویت آمادگی جسمانی، نشاط و همدلی میان شرکت‌کنندگان.

به گزارش خبرنگار بسیج از چابهار، اردوی یک‌روزه پیاده‌روی و ساحل‌پیمایی با حضور سرهنگ پاسدار مصطفی میرشکار، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ثارالله شهری، و جمعی از بسیجیان این حوزه در سواحل چابهار برگزار شد.

این برنامه با هدف ارتقای آمادگی جسمانی، افزایش نشاط و تقویت روحیه همکاری و همدلی میان بسیجیان اجرا شد و شرکت‌کنندگان با طی مسیر مشخص ساحلی در این فعالیت ورزشی مشارکت کردند.

سرهنگ پاسدار مصطفی میرشکار، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ثارالله شهری، با اشاره به اهمیت ورزش و تحرک بدنی اظهار داشت: فعالیت‌های ورزشی منظم نقش مهمی در حفظ سلامت جسمی، افزایش نشاط و تقویت روحیه همکاری میان بسیجیان دارد و برگزاری اردوهای ورزشی می‌تواند زمینه مشارکت بیشتر اعضا در برنامه‌های گروهی را فراهم کند.

وی افزود: توجه به سلامت جسم و ایجاد فضای بانشاط در کنار فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، از عوامل مؤثر در افزایش آمادگی و پویایی نیروهاست و باید در برنامه‌های حوزه مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این اردو، شرکت‌کنندگان ضمن پیاده‌روی و ساحل‌پیمایی، در برنامه‌های فرهنگی و ورزشی پیش‌بینی‌شده حضور یافتند و نماز جماعت نیز اقامه شد.

این برنامه با هدف توسعه فعالیت‌های ورزشی، ارتقای سلامت جسمانی و ایجاد فضای صمیمی و بانشاط برای بسیجیان حوزه مقاومت بسیج ثارالله شهری چابهار برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید