۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۱:۵۷
کد خبر : 9788604
۱۹:۰۰

۱۴۰۵/۰۷/۰۹
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا:

امنیت پیشران اصلی اقتصاد است

تبریز ـرئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تأکید بر اهمیت استراتژیک ثبات در توسعه ملی، اظهار کرد: امنیت پیشران اصلی اقتصاد است.

امنیت پیشران اصلی اقتصاد استبه گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سردار رحیمی افزود: امنیت نخستین و حیاتی‌ترین مسئله هر کشور است و پس از آن، اقتصاد قرار می‌گیرد و بدون وجود امنیت، هیچ فعالیت اقتصادی یا توسعه‌ای در کشور میسر نخواهد بود.

‌وی با اشاره به شرایط حساس کنونی و چالش‌های موجود، فعالیت در عرصه تولید و اقتصاد را در این مقطع، کاری «انقلابی و جهادی» توصیف کرد.

 رحیمی افزود: برای دستیابی به توانمندی واقعی، باید تمام توان کشور در بخش اقتصاد متمرکز شود، اما باید دانست که هرجا امنیت نباشد، اقتصاد فعالی نخواهیم داشت.

‌

رئیس پلیس امنیت با اشاره به عبور از چالش‌های اخیر و تأکید بر لزوم نگاه ویژه به تولید، خاطرنشان کرد: ایجاد امنیت اقتصادی در جای‌جای کشور و حمایت از فعالان این حوزه، از اولویت‌های اصلی است. 

وی همچنین با قدردانی از تلاش‌های نیروهای انتظامی (فراجا)، بیان کرد: آرامش امروز جامعه در سایه تلاش‌های بی‌وقفه و فداکاری‌های نیروهای پلیس در تمامی سطوح و با بهره‌گیری از پلیس‌های تخصصی فراهم شده است.

رحبمی در پایان، هدف غایی و بالاترین رسالت پلیس را تنها «خدمت به مردم» عنوان کرد.

رقیه غلامی
نویسنده: رقیه غلامی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید