۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۲:۱۲
کد خبر : 9788832
۱۷:۱۹

۱۴۰۵/۰۷/۱۰
سردار نقدی:

ناکامی گزینه‌های راهبردی دشمن در برابر اراده جانفدایان/ هشدار جدی به حضور نظامی بیگانه در منطقه

سردار نقدی، با اشاره به شکست‌های زنجیره‌ای آمریکا در منطقه، تاکید کرد که تمامی گزینه‌های نظامی و امنیتی دشمن به بن‌بست رسیده و جمهوری اسلامی ایران با اتکا به پشتوانه مردمی، در جایگاه قدرت و ابتکار عمل قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سردار نقدی در رزمایش و اجتماع بزرگ جانفدایان استان البرز، با تبیین اقتدار ملی و بررسی تغییر موازنه قدرت و با استناد به آیات شریفه قرآن و الگوگیری از فرهنگ ایثار، حضور مردم را سدی پولادین در برابر فشار‌های بیگانگان توصیف کرد.

ناکامی گزینه‌های راهبردی دشمن در برابر اراده جانفدایان/ هشدار جدی به حضور نظامی بیگانه در منطقه

پایان دوران گزینه‌های روی میز

در این سخنرانی، وی با تحلیل شکست‌های ۲۰ ساله ایالات متحده در عراق و افغانستان و صرف هزینه‌های سرسام‌آور نظامی، عنوان شد که دشمن با تخلیه تمامی ظرفیت‌های عملیاتی خود، اکنون در منطقه به بن‌بست رسیده است.

 سردار نقدی عبور از تهدیدات نظامی و بی‌اثر ماندن نمایش‌های قدرت ناو‌های هواپیمابر، نشان‌دهنده تغییر ماهوی در بازدارندگی ایران است؛ به‌گونه‌ای که امروز گزینه‌های نهایی در اختیار ملت ایران قرار دارد.

هشدار به کشور‌های منطقه

وی در بخش دیگری از این گزارش، به پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشور‌های همسایه از جمله عربستان، کویت، قطر، بحرین و اردن هشدار داده شد و این تحلیل‌گر سیاسی با یادآوری فرار خفت‌بار نیرو‌های آمریکایی از افغانستان و بر جای گذاشتن میلیارد‌ها دلار تجهیزات نظامی، تصریح کرد که حضور نظامی بیگانگان در این کشورها، پیش از آنکه امنیت‌آور باشد، هزینه‌ساز است و خروج محترمانه، تنها راهکار عقلانی برای جلوگیری از تکرار سرنوشت افغانستان است.

پیروزی در جنگ اقتصادی

سردار نقدی با اذعان به اینکه دشمن پس از ناکامی در میدان نظامی، اکنون تمام تمرکز خود را بر جنگ اقتصادی معطوف کرده است، خاطرنشان کرد: این جنگی است که ما در برابر دشمن آغاز کرده‌ایم و با تکیه بر خودباوری و روحیه جهادی شاگردان مکتب سلیمانی، ملت ایران در این عرصه نیز پیروز نهایی خواهد بود.

بیداری جهانی و آرمان قدس

وی در این مراسم که با یادکرد امام شهید و تاکید بر تأثیر خون رهبر شهید، در بیداری وجدان‌های جهانی همراه بود و با اشاره به همراهی و همبستگی میلیونی مردم، اظهار امیدواری کرد که این مسیر، با حفظ آمادگی نیرو‌های جان‌برکف، به اقامه نماز پیروزی در قدس شریف منتهی خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید