۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۰۱:۱۶
کد خبر : 9789606
۲۰:۱۷

۱۴۰۵/۰۷/۱۳

تجلیل از تلاشگران نظم و امنیت در قنوات

هفته نیرو انتظامی
مدیران شهری قنوات هم‌زمان با هفته نیروی انتظامی، با حضور در کلانتری ۲۷ این شهر از تلاش‌های نیروهای انتظامی و راهور تقدیر و مطالبات شهروندان در حوزه نظم، امنیت و ترافیک را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، هم‌زمان با هفته نیروی انتظامی، جمعی از مسئولان و مدیران شهری قنوات با حضور در کلانتری ۲۷ این شهر، از تلاش‌های رئیس و کارکنان کلانتری و فرمانده و کارکنان ایستگاه راهور تقدیر کردند.

در این دیدار که با حضور امام‌جمعه، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، فرماندهان بسیج و جمعی از مسئولان شهری قنوات برگزار شد، حاضران با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای انتظامی، بر تقویت تعامل میان مجموعه مدیریت شهری و فراجا برای پیگیری مسائل و مطالبات شهروندان تأکید کردند.

محمدابراهیم فرهادلو، شهردار قنوات، در این دیدار با قدردانی از خدمات نیروهای انتظامی اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری قنوات قدردان تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای فراجا در برقراری نظم و امنیت است و تعامل و همکاری میان مدیریت شهری و مجموعه انتظامی می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و پاسخگویی مناسب‌تر به مطالبات شهروندان کمک کند.

وی افزود: بخشی از مسائل و مطالبات شهروندان در حوزه نظم، امنیت و ترافیک نیازمند همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف است و مدیریت شهری قنوات آمادگی دارد در چارچوب وظایف خود برای رفع این مسائل با مجموعه انتظامی همکاری کند.

در ادامه این دیدار، فرماندهان انتظامی گزارشی از مهم‌ترین اقدامات و فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه مأموریت‌های خود ارائه کردند و مدیران شهری نیز برخی از نیازها و درخواست‌های مردمی را مطرح کردند.

در این نشست بر تداوم همکاری میان مدیریت شهری، مجموعه انتظامی و راهور برای ارتقای نظم، امنیت و آرامش شهروندان و پیگیری مسائل موجود در شهر قنوات تأکید شد.

انتهای پیام /محمدجواد محمدی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید