۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۷:۳۷
کد خبر : 9790926
۱۸:۰۸

۱۴۰۵/۰۷/۱۹
سردار عباسقلی زاده:

فعالان رسانه ای تبریز در کشور پیشرو هستند

تبریز- فرمانده سپاه عاشورا اظهار داشت: من معتقدم در رسانه نیز آذربایجان پیشگام است. فعالان رسانه ای تبریز در کشور پیشرو هستند و این معنا بارها تجربه شده است.

فعالان رسانه ای تبریز در کشور پیشرو هستندبه گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سردار اصغر عباسقلی زاده در جمع شورای سیاستگذاری سازمان بسیج رسانه استان، گفت: من قدردان همه شما هستم و اصحاب رسانه را رزمندگان جنگ رسانه ای می دانم. 

وی با بیان اینکه امام شهیدمان به حق فرمودند که «آذربایجان پیشگام است»، اظهارداشت: من معتقدم در رسانه نیز آذربایجان پیشگام است. فعالان رسانه ای تبریز در کشور پیشرو هستند و این معنا بارها تجربه شده است.

وی افزود: بخشی از آرامشِ استان را رسانه رقم زده است و من از این بابت از همه فعالان رسانه ای استان قدردانی می کنم. 

سردار عباسقلی زاده با اشاره نقش و تاثیر بانوان رسانه نیز بیان کرد: از بانوان رسانه ای نیز بصورت ویژه تشکر می‌کنم که هم پای مردم در عرصه های مختلف هستند.

وی ادامه داد: برای بنده کاملاً ملموس است که رسانه های استان بیش از سایرین بر مدار وحدت و انسجام حرکت کرده اند و این باز جای قدردانی دارد.

سردار عباسقلی زاده با اشاره به اینکه اصحاب رسانه در عین مظلومیت، مسئولانه پای کار انقلاب، کشور و مردم هستند، تاکید کرد: همه مسئولان باید در مسیر و جهت حمایت از رسانه ها گام بردارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید