۲۷ / مهر / ۱۴۰۵ - 19 October 2026
۰۳:۴۹
کد خبر : 9791161
۲۰:۱۷

۱۴۰۵/۰۷/۲۶
با حضور نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری و مسئولان بسیج شهرستان؛

پیگیری وضعیت مفقودشدگان سیل در مناطق چات و دده‌الوم مراوه‌تپه

حاج کمال آخوند غراوی، نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری، به همراه سرپرست فرماندهی و مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج مراوه‌تپه، با حضور در مناطق چات و دده‌الوم، روند جست‌وجوی مفقودشدگان سیل اخیر را پیگیری کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مراوه‌تپه، حاج کمال آخوند غراوی، نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری، به همراه سرگرد شفیع‌آبادی، سرپرست فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج مراوه‌تپه، و حجت‌الاسلام محکمی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در این ناحیه، با حضور در مناطق چات و دده‌الوم، وضعیت مفقودشدگان سیل اخیر را پیگیری کردند.

در جریان این بازدید، مسئولان ضمن خداقوت به نیروهای هلال‌احمر، گروه‌های مردمی و نیروهای بسیجی حاضر در عملیات جست‌وجو، در جریان روند تلاش‌ها برای یافتن مفقودشدگان قرار گرفتند.

سرپرست فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج مراوه‌تپه نیز در این دیدار، آمادگی کامل سپاه و بسیج را برای همکاری و کمک‌رسانی به حاج کمال آخوند غراوی و مسئولان استانی اعلام کرد.

 

پیگیری وضعیت مفقودشدگان سیل در مناطق چات و دده‌الوم مراوه‌تپه

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید