۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۱:۱۶
کد خبر : 9791180
۲۱:۵۶

۱۴۰۵/۰۷/۲۰

مهرِ آموزش در میرجاوه؛ ۵۱۵۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان رسید

.
در آیینی با هدف حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار شهرستان میرجاوه، ۵۱۵۰ بسته کیف و لوازم‌التحریر با همکاری بانک مهر استان و اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه، در این برنامه ۱۵۰ بسته کیف و لوازم‌التحریر با همکاری بانک مهر استان و ۵ هزار بسته نیز با همکاری اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.

 

سرهنگ پاسدار سعید گمرکی، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میرجاوه در این مراسم اظهار داشت: حمایت از دانش‌آموزان و فراهم‌کردن بخشی از نیازهای تحصیلی آنان، زمینه بهره‌مندی بیشتر دانش‌آموزان از فرصت‌های آموزشی را فراهم می‌کند.

 

وی افزود: همکاری دستگاه‌ها و نهادهای حمایتی در تأمین لوازم مورد نیاز دانش‌آموزان کم‌برخوردار می‌تواند بخشی از دغدغه خانواده‌ها در آغاز سال تحصیلی را کاهش دهد.

 

گمرکی بیان کرد: استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی و مجموعه‌های مردمی برای پشتیبانی از دانش‌آموزان، از اقداماتی است که باید با مشارکت و هماهنگی مجموعه‌های مختلف دنبال شود.

 

این مراسم با حضور فرماندار میرجاوه، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، مدیرعامل بانک مهر استان، جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میرجاوه، فرمانده انتظامی شهرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید امیرحسین قریشی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه میرجاوه و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید