۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۹:۱۳
کد خبر : 9791362
۱۴:۵۸

۱۴۰۵/۰۷/۲۱

تعویض موفقیت آمیز ترانسفورماتور نیروگاه مسجدسلیمان

مسجدسلیمان
مدیرعامل سد و نیروگاه مسجدسلیمان از پایان موفقیت آمیز عملیات تعوض دیافراگم CT ۲۰۰۰/۱ مربوط به ترانسفورماتور T ۹ پست نیروگاه مسجدسلیمان و بازگشت تجهیز به مدار بهره برداری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، افشین قلی پور گفت: این CT به دلیل فرسودگی و طول عمر بهره برداری دچار نشتی شده بود که با شناسایی به موقع عیب و برنامه ریزی واحد‌های و فنی و بهره برداری، عملیات تعویض دیافراگم آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد. وی افزود: این اقدام با هدف جلوگیری از تشدید نقص، پیشگیری از خسارت‌های احتمالی، کاهش ریسک خروج ترانسفورماتور T۹ از مدار و حفظ پایداری تولید و انتقال انرژی اجرا شد.

قلی پور ادامه داد: پس از تعویض دیافراگم، رفع کامل نشتی و انجام کنترل‌های فنی لازم، تجهیز با موفقیت برقرار و وارد مدار بهره برداری شد. مدیرعامل سد و نیروگاه مسجدسلیمان عنوان کرد: اجرای به موقع این عملیات، نمونه‌ای از اقدامات پیشگیرانه و تخصصی مجموعه برای افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات، جلوگیری از خاموشی ناخواسته و تداوم تولید پایدار برق است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید