۲۷ / مهر / ۱۴۰۵ - 19 October 2026
۰۳:۵۰
کد خبر : 9792403
۱۸:۰۸

۱۴۰۵/۰۷/۲۶

توزیع ۸۰۰ کوله‌پشتی و بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان مشهد

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، بسیج فرهنگیان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بسیج کمیل، در سومین مرحله طرح کمک‌های مؤمنانه، ۸۰۰ کوله‌پشتی و بسته لوازم‌التحریر به ارزش ۱۲ میلیارد ریال میان دانش‌آموزان توزیع کرد.

توزیع ۸۰۰ کوله‌پشتی و بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان مشهدبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، سومین مرحله طرح کمک‌های مؤمنانه با همت بسیج فرهنگیان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ناحیه بسیج کمیل، همکاری اداره آموزش‌وپرورش رضویه و مشارکت خیرین نیک‌اندیش، هم‌زمان با بازگشایی مدارس و با هدف حمایت از دانش‌آموزان و ترویج فرهنگ مواسات و همدلی اجرا شد.

در این مرحله، ۸۰۰ کوله‌پشتی به همراه بسته‌های لوازم‌التحریر، به ارزش مجموع ۱۲ میلیارد ریال تهیه و میان دانش‌آموزان توزیع شد تا بخشی از نیازهای تحصیلی آنان تأمین و زمینه آغاز سال تحصیلی با آمادگی بیشتر فراهم شود.

این اقدام در راستای لبیک به فرامین امام شهیدمان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه)، و تحقق این رهنمود که «اساسی‌ترین مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم است» صورت گرفت؛ رویکردی که خدمت صادقانه به مردم، به‌ویژه دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند، را در اولویت قرار می‌دهد.

اجرای این طرح، جلوه‌ای از همدلی اجتماعی، مسئولیت‌پذیری و مشارکت خیرین در حمایت از آینده‌سازان کشور است؛ اقدامی که با تداوم فرهنگ کمک‌های مؤمنانه می‌تواند به کاهش دغدغه‌های خانواده‌ها و فراهم‌شدن فرصت‌های بهتر برای تحصیل دانش‌آموزان کمک کند.

بسیج فرهنگیان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ناحیه بسیج کمیل نیز با اجرای این مرحله از طرح کمک‌های مؤمنانه، بر اهمیت همراهی مجموعه‌های فرهنگی و آموزشی و خیرین در مسیر خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان تأکید کرد.

خبر/ مجتبی اروجی

کمیل
کمیل
کمیل
کمیل
کمیل
کمیل

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید