۲۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 18 October 2026
۱۲:۱۵
کد خبر : 9792513
۱۱:۳۹

۱۴۰۵/۰۷/۲۶

پیش‌بینی تولید ۳۵ هزار تن کشمش در استان مرکزی

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از پیش‌بینی تولید ۳۰ تا ۳۵ هزار تن کشمش در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۲۸ هزار تن از این محصول تولید شده است.

پیش‌بینی تولید ۳۵ هزار تن کشمش در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ به نقل از ایرنا، احمد اسدی، معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، با اشاره به روند برداشت انگور و فرآوری آن به کشمش اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد انگور باغ‌های استان برداشت شده و با ادامه فرآیند تولید و فرآوری، پیش‌بینی می‌شود میزان تولید کشمش به سقف تعیین‌شده برسد.

وی با بیان اینکه ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان به کشت انگور اختصاص دارد، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال در مجموع ۲۵۰ هزار تن انگور در استان مرکزی برداشت شود.

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، شهرستان خنداب را قطب اصلی تولید انگور استان معرفی کرد و گفت: ۱۱ هزار و ۱۰۰ هکتار از باغ‌های انگور استان در این شهرستان قرار دارد.

اسدی همچنین با اشاره به کاهش خسارت سرمازدگی در سال جاری بیان کرد: پیش‌بینی اولیه برداشت انگور در خنداب ۱۵۰ هزار تن بود که میزان برداشت واقعی از این رقم نیز فراتر رفت.

وی با تأکید بر جایگاه استان مرکزی در تولید انگور کشور خاطرنشان کرد: این استان از نظر تنوع ارقام، استفاده از ارقام جدید و عملکرد برداشت، از مناطق پیشتاز کشور به شمار می‌رود و میانگین تولید انگور در هر هکتار به ۱۷ تن می‌رسد که بالاتر از میانگین کشوری است.

اسدی با اشاره به ظرفیت صادراتی کشمش استان مرکزی عنوان کرد: بخش عمده‌ای از کشمش تولیدی استان به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه از جمله ازبکستان و تاجیکستان، مالزی و ارمنستان صادر می‌شود.

بر اساس این گزارش، استان مرکزی در تولید انگور رتبه ششم کشور را دارد و شهرستان خنداب با برخورداری از سطح گسترده باغ‌های انگور، نقش مهمی در تولید و تأمین این محصول و فرآورده‌های آن ایفا می‌کند.

 

 

 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید