۲۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 18 October 2026
۱۶:۳۹
کد خبر : 9792615
۱۶:۰۹

۱۴۰۵/۰۷/۲۶

امام جمعه سراوان در جلسه شورای اداری شهرستان تأکید کرد: وحدت پولادین شیعه و سنی؛ خاری در چشم بدخواهان و رمز پیشرفت و خدمت صادقانه به مردم

.
جلسه شورای اداری شهرستان سراوان با حضور امام جمعه شهرستان سراوان،امام جمعه اهل سنت سراوان، و جمعی از مسئولین ادارات و نهادها در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد؛ نشستی که در آن بر لزوم خدمت جهادی، همدلی بیش از پیش و صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج سراوان، در این نشست که با محوریت بررسی مسائل و مشکلات جاری شهرستان و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی برگزار گردید، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی بامری، امام جمعه شهرستان سراوان، در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت جایگاه خدمت‌گزاری به مردم بصیر و غیور منطقه، اظهار داشت: مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باید با روحیه انقلابی، جهادی و شبانه‌روزی در میدان عمل حاضر باشند و حل مشکلات مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بامری با تأکید بر نقش بی‌بدلیل وحدت و همدلی میان شیعه و اهل سنت در خطه مرزی سراوان افزود: اتحاد و برادری عمیقی که به برکت نظام اسلامی در این منطقه شکل گرفته، سرمایه‌ای عظیم است که توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان را خنثی کرده و همواره خاری در چشم بدخواهان این آب و خاک بوده است.

در ادامه این جلسه، مولوی سید محمد ساداتی، امام جمعه اهل سنت سراوان نیز طی سخنانی با قدردانی از تلاش‌های نهادهای انقلابی و امنیتی به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برقراری امنیت پایدار و خدمت به مناطق محروم، بر لزوم همکاری همه‌جانبه ادارات و دستگاه‌ها جهت تحقق مطالبات به‌حق مردم و توسعه همه‌جانبه شهرستان تأکید کرد.

این جلسه با ارائه گزارش از سوی برخی مدیران ادارات و تبادل نظر پیرامون مسائل اجرایی شهرستان به کار خود پایان داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید