۲۸ / مهر / ۱۴۰۵ - 20 October 2026
۲۲:۳۴
کد خبر : 9793004
۱۲:۰۰

۱۴۰۵/۰۷/۲۸

فیلم شهید کاوه با مشارکت ظرفیت‌های اقتصادی استان تکمیل می‌شود

معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی از پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت فیلم شهید محمود کاوه خبر داد و گفت: با تأمین منابع مالی و مشارکت مجموعه‌های اقتصادی استان، تلاش می‌کنیم این اثر در دهه فجر به اکران برسد.

شهید کاوهبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، حجت‌الاسلام علی عسکری در حاشیه نشست هماهنگی پیرامون ساخت فیلم شهید کاوه اظهار کرد: در نشست امروز، تقسیم کار برای تأمین منابع مورد نیاز و تکمیل مراحل باقی‌مانده فیلم انجام شد و تعدادی از مجموعه‌های اقتصادی استان برای مشارکت در این پروژه اعلام آمادگی کردند. حدود ۴۰ درصد از کار باقی مانده است که بخش‌هایی از آن شامل فیلم‌برداری، موسیقی، صداگذاری و تدوین می‌شود. در همین راستا، مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای میان کارگردان و سازندگان فیلم با تعدادی از فعالان اقتصادی استان آماده شود تا پس از امضا، زمینه مشارکت آن‌ها در تأمین منابع مالی فراهم شود.

اولویت ساخت آثار درباره فرماندهان شهید خراسانی

وی با اشاره به برنامه‌های استان برای ساخت آثار سینمایی درباره فرماندهان شهید خراسانی بیان کرد: از زمان آغاز مسئولیت معاونت فرهنگی و زیارت، ساخت فیلم درباره دو شخصیت شهید، شهید محمود کاوه و شهید نورالله شوشتری، در اولویت پیگیری‌های ما قرار داشت. درباره شهید شوشتری نیز پیش‌تر جلساتی با حضور فرزند ایشان و مجموعه‌های مرتبط برگزار شده بود تا زمینه ساخت فیلم درباره این شهید فراهم شود.

معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی همچنین گفت: شهید شوشتری فرمانده قرارگاه نجف، فرمانده قرارگاه قدس و جانشین نیروی زمینی سپاه بود و در سیستان و بلوچستان نیز نقش‌آفرینی‌هایی داشت. این سوابق و فعالیت‌ها می‌تواند در ساخت فیلم درباره این شهید مورد توجه قرار گیرد و به همین دلیل، تولید آثار سینمایی درباره این دو فرمانده شهید خراسانی از اولویت‌های ما بوده است.

روند شکل‌گیری پروژه فیلم شهید کاوه

عسکری با اشاره به روند شکل‌گیری پروژه فیلم شهید کاوه اظهار کرد: در مراسم سالگرد شهید کاوه، کارگردان این اثر و تعدادی از همرزمان و همراهان شهید حضور داشتند و مشکلات ادامه ساخت فیلم، به‌ویژه در زمینه تأمین مالی، مطرح شد. پس از آن، جلسه‌ای با حضور استاندار برگزار شد و نشست اخیر نیز در ادامه همان پیگیری‌ها برای تقسیم کار و فراهم کردن مقدمات تکمیل پروژه تشکیل شد.

ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید

وی با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید گفت: در بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید از میراث ارزشمند اهل‌بیت(ع)، امام رضا(ع)، امام و رهبر شهیدمان و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بهره بگیریم. آنچه امروز داریم، ثمره خون شهیدانی است که جان خود را با اخلاص تقدیم خداوند کردند. برای مقابله با ناهنجاری‌ها و تحرکات دشمن، به‌ویژه در حوزه‌های فرهنگی و رسانه‌ای، یکی از راه‌های مؤثر، انجام کار فرهنگی ماندگار و استفاده از رسانه و هنر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آرمان‌های شهداست. نباید اجازه دهیم رهنمودها و فرمایشات امام و رهبر شهیدمان درباره شهدا صرفاً در تاریخ باقی بماند؛ بلکه باید این ارزش‌ها را به مردم، به‌ویژه نسل جدید، منتقل کنیم.

معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: حکمرانی مشارکتی مبنای کار ما در حوزه زیارت است و در بخش‌های فرهنگی و اجتماعی نیز همین رویکرد را دنبال می‌کنیم. افراد دلسوز و موفقی در استان حضور دارند که برای همراهی در این زمینه‌ها اعلام آمادگی می‌کنند و باید از این ظرفیت‌ها برای تکمیل پروژه‌های فرهنگی بهره گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید