۲۸ / مهر / ۱۴۰۵ - 20 October 2026
۲۳:۲۵
کد خبر : 9793081
۱۷:۱۶

۱۴۰۵/۰۷/۲۸
دکتر غلامزاده:

برای مقابله با محاصره اقتصادی باید قرارگاه مرکزی رفع تحریم ایجاد شود

دکتر غلامزاده گفت: امروزهمان‌طور که تأمین امنیت تنگه هرمز وشهرها باحضور بسیج مردمی به‌خوبی پیش می‌رود،باید اقتصادنیز به مردم واگذارشود و با ایجادقرارگاه مرکزی رفع تحریم، فرماندهی واحدی در جنگ اقتصادی شکل بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر غلامزاده، کارشناس ارشد مسائل منطقه‌ای، در نشست تبیینی نمازگزاران مسجدالنبی با اشاره به ضرورت تقویت جهاد تبیین اظهار کرد: منافقین و نفوذی‌ها از ضعف جهاد تبیین انقلابیون سوءاستفاده می‌کنند و با گسترش موج شبهات، زمینه گمراهی بخشی از جامعه، به‌ویژه جوانان، دانشجویان، بازاریان و دیگر اقشار را فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به نقش مردم در تأمین امنیت کشور گفت: امروز تأمین امنیت در حفظ تنگه هرمز و امنیت شهرها با حضور بسیج مردمی انجام می‌شود و کار نیز به‌خوبی پیش می‌رود؛ بنابراین این سؤال مطرح است که چرا اقتصاد را به مردم واگذار نمی‌کنیم و چرا ظرفیت‌های مردمی در این عرصه به میدان نمی‌آیند؟ ازاین‌رو، باید به سمت شکل‌گیری فرماندهی واحد در بخش اقتصادی حرکت کنیم.

این کارشناس ارشد مسائل منطقه‌ای با طرح این پرسش که آیا امکان مقابله با تحریم‌ها و محاصره اقتصادی وجود دارد، تصریح کرد: بله، می‌توانیم تحریم‌ها و محاصره اقتصادی را برطرف کنیم، اما به این شرط که امروز قرارگاه مرکزی رفع تحریم ایجاد شود؛ چراکه در جنگ اقتصادی، فرماندهی واحد نداریم.

غلامزاده با اشاره به تجربه دوران شیوع کرونا و شرایط تحریمی کشور بیان کرد: در اوج دوران کرونا، با وجود تحریم‌های شدید، رهبر شهید ما از واژه «مواسات» استفاده کردند. امروز نیز باید گردهمایی و همراهی ما با یکدیگر بر پایه مواسات باشد و مردم در شرایط دشوار، پشتیبان هم باشند.

وی با اشاره به تحولات ساعات اولیه جنگ تحمیلی اول اظهار کرد: در ساعات اولیه جنگ تحمیلی، ابتدا رهبر معظم و سپس فرماندهان نیروهای مسلح را به شهادت رساندند، اما این کشور سقوط نکرد.

این کارشناس ارشد مسائل منطقه‌ای ادامه داد: دشمن به این نتیجه رسیده است که باید مردم را از صحنه خارج کند؛ به همین دلیل، تمام فشار آمریکا بر اعمال محاصره همه‌جانبه اقتصادی علیه مردم متمرکز شده است تا تورم را به بالاترین سطح برساند.

غلامزاده تأکید کرد: با وجود این فشارها و مشکلات اقتصادی، جمهوری اسلامی ایران سقوط نخواهد کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید