۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۶:۴۶
کد خبر : 9793129
۲۲:۴۵

۱۴۰۵/۰۷/۲۸

خواف با اجرای طرح‌های جدید به استقبال رفع تنش آبی می‌رود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: ۶۰ کیلومتر لوله برای اصلاح شبکه‌های فرسوده آب خواف اختصاص می‌یابد و کاهش هزینه انشعاب فاضلاب با هدف رفع دغدغه مردم پیگیری می‌شود.

خواف با اجرای طرح‌های جدید به استقبال رفع تنش آبی می‌رودبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خواف، محمدعلی نعمت‌نژاد، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، در نشست بررسی مسائل آب و فاضلاب شهرستان خواف اظهار کرد: با هدف رفع تنش آبی و رسیدگی به مطالبات مردم، تصمیمات مناسبی با حضور فرماندار، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، بخشداران و دهیاران اتخاذ شد.

وی افزود: در راستای اصلاح شبکه‌های فرسوده آب شرب و کاهش هدررفت آب، مقرر شد ۶۰ کیلومتر لوله در دو مرحله به شهرستان خواف ارسال شود تا با مشارکت دهیاران و شهرداران، عملیات بازسازی شبکه‌ها انجام گیرد.

نعمت‌نژاد گفت: پروژه آبرسانی کیبرکوه با هدف تأمین آب شرب ۱۱ روستا، پس از حفر چاه و تأمین بخشی از اعتبار موردنیاز، با مشارکت خیر نیک‌اندیش و تأمین حدود ۲۲ کیلومتر لوله خط انتقال و شبکه توزیع، در دو فاز اجرایی خواهد شد. همچنین احداث مخازن ۳۰۰ و ۵۰۰ مترمکعبی برای این پروژه پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: تکمیل مخزن ۲ هزار مترمکعبی و بهره‌برداری از چاه قاسم‌آباد تا دی‌ماه، اصلاح شبکه آب شهر سنگان پیش از اجرای آسفالت برخی معابر و برنامه‌ریزی برای تأمین برق پایدار تأسیسات آبرسانی از طریق دیزل‌ژنراتور، از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده برای بهبود وضعیت آب‌رسانی شهرستان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی همچنین بیان کرد: در نشست بررسی طرح فاضلاب خواف مقرر شد موضوع کاهش هزینه‌های نصب و تجهیزات انشعاب در هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذار بررسی شود تا هزینه دریافتی از مردم به حدود ۱۳ میلیون تومان، صرفاً بابت انشعاب فاضلاب، کاهش یابد و این مبلغ نیز به‌صورت اقساط دریافت شود؛ اقدامی که می‌تواند زمینه تسریع در توسعه شبکه و بهره‌برداری کامل از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان را فراهم کند.

انتخاب خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید