۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۱:۲۷
کد خبر : 9793150
۰۷:۱۶

۱۴۰۵/۰۷/۲۹

هم‌قدم با طبیعت، هم‌نفس با سلامتی

پیاده روی و کوهنوردی
ابوالقاسم درویشی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید باهنر شهر و بخش جایزان، از برگزاری همایش کوهپیمایی به مناسبت هفته تربیت بدنی با مشارکت کانون پیشکسوتان و هیئت کوهنوردی شهر و بخش جایزان خبر داد.
تعداد بازدید : 4
کد ویدیو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج امیدیه؛ همایش کوهپیمایی به مناسبت هفته تربیت بدنی، با همکاری کانون پیشکسوتان و هیئت کوهنوردی شهر و بخش جایزان، اداره ورزش و جوانان و حوزه مقاومت بسیج شهید باهنر شهر و بخش جایزان برگزار شد.

ابوالقاسم درویشی در حاشیه این برنامه با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ورزش و فعالیت‌های جمعی اظهار داشت: برگزاری برنامه‌های ورزشی و کوهپیمایی، علاوه بر ارتقای سلامت جسمی و روحی، زمینه‌ساز تقویت نشاط اجتماعی، افزایش همدلی و گسترش روحیه همکاری و تعامل میان اقشار مختلف جامعه است.

وی افزود: این همایش با حضور جمعی از همنوردان، خواهران و برادران علاقه‌مند به ورزش و طبیعت‌گردی، از خروجی شهر جایزان، در محل موسوم به موکب، آغاز شد و شرکت‌کنندگان پس از پیمودن مسیر تعیین‌شده تا سد آبخیزداری معروف به تاوه‌کلی، مسیر بازگشت را طی کردند.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید باهنر شهر و بخش جایزان ضمن قدردانی از حضور پرشور شرکت‌کنندگان، بر ضرورت توسعه ورزش همگانی و حمایت از برنامه‌هایی که موجب ترویج سبک زندگی سالم و افزایش مشارکت اجتماعی می‌شوند، تأکید کرد.

درویشی همچنین از پشتیبانی و همراهی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در برگزاری این همایش قدردانی کرد و گفت: برگزاری موفق چنین برنامه‌هایی در سایه همکاری و همراهی مجموعه‌های مختلف و حضور صمیمانه علاقه‌مندان به ورزش امکان‌پذیر است.

وی در پایان از تلاش‌های کانون پیشکسوتان و هیئت کوهنوردی شهر و بخش جایزان، اداره ورزش و جوانان، شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری و تمامی همنوردان، به‌ویژه خواهران گرانقدر و برادران عزیز شرکت‌کننده در این برنامه، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با تداوم این‌گونه فعالیت‌ها، شاهد گسترش فرهنگ ورزش همگانی، نشاط اجتماعی و تقویت روحیه همدلی در شهر و بخش جایزان باشیم.

 

خبرنگار: اسما عیدیان پور


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید