۳۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 22 October 2026
۰۸:۳۰
کد خبر : 9793179
۰۸:۲۰

۱۴۰۵/۰۷/۲۹
معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر مطرح کرد:

نذر خدمت؛ ۲۰۰ میلیارد تومان لبخند در دل محرومیت

معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به آغاز مرحله نهم طرح نذر خدمت جمعیت هلال احمر اظهار کرد: خیرین در هفت ماه گذشته بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم و بحران‌زده کشور کمک کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان؛

امیرحسین میر محمد صادقی با بیان اینکه نذر خدمت در سنوات گذشته با نام «نذر آب» و با محوریت رفع محرومیت و بحران آبی کشور آغاز شد، ابراز کرد: به تدریج با حضور خیرین و داوطلبان گرامی و گستردگی فضای خدمت، وارد فاز جدیدی با عنوان نذر خدمت شد.

 

معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تشریح ابعاد مختلف این طرح افزود: در نذر خدمت در چهار رسته اصلی فعالیت می‌کنیم؛ حوزه سلامت، آموزش و توانمندسازی شامل آموزش‌های خودامدادی و دگرامدی، معیشت و کارآفرینی، و حوزه زیرساختی که همان بحث آب و پروژه‌های عمرانی را در بر می‌گیرد. هم‌اکنون مرحله هفتم این طرح در حال برگزاری است.

 

وی با ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته گفت: سال گذشته در مجموع کشور بیش از ۱۲۷ روستا و بیش از ۷۰ تا ۸۰ شهرستان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و خیرین بیش از ۲۳۵ میلیارد تومان به ما کمک کردند که توانستیم این طرح را به نحو مطلوبی برگزار کنیم. امسال دنبال این هستیم که این عدد و دامنه خدمات را گسترش دهیم.

 

میرمحمدصادقی در ادامه با اشاره به شرایط سخت کشور تصریح کرد: علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه و فشارها و جنگ‌ها، خدا را هزار بار شکر می‌کنم که تا الان بالای ۲۰۰ میلیارد تومان خیرین به ما کمک کرده‌اند و در نذر خدمت در حال فعالیت هستیم. این حضور مردمی قدرت مضاعفی به ما می‌دهد تا در میدان خدمت‌گزاری به مردم ثابت‌قدم باشیم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که این طرح تا چه زمانی و در چه مناطقی ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: نذر خدمت در تمام استان‌های کشور برگزار می‌شود و سعی بر این است که در هر استان حداقل یک بار به صورت متمرکز اجرا شود، اما در قالب کاروان‌های سلامت در تمام شعب جمعیت هلال احمر، حتی در کوچک‌ترین شعبه‌ها نیز برگزار می‌شود. در ادامه نیز بوشهر تبدیل به نذر خدمت خواهد شد که در شهرستان‌های مختلف می‌چرخد و برنامه‌های دیگری هم برای ادامه ماه‌های سال داریم.

 

وی با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان داوطلبان و جوانان هلال احمر اظهار کرد: همین الان که خدمت شما هستم، برنامه «رفاقت مهر» در کرمان در حال برگزاری است، برنامه «آموزیاران» در گوشه گوشه استان‌ها اجرا می‌شود، طرح‌های مختلف حوزه پویش «ارمغان مهر» را همین اخیرا داشتیم و پویش‌های بسته‌های معیشتی و آموزش‌های داوطلبی و خانه‌های هلال نیز در حال حاضر بحمدالله در حال برگزاری است.

 

معاون جذب و سازماندهی سازمان داوطلبان هلال احمر در پایان با تقدیر از مردم و خیرین گفت: نکته پایانی سلامتی و تندرستی برای همه عزیزان است. از همه مردم عزیزم که در این تقریبا هفت ماه، ۲۳۰ میلیارد تومان در میدان حاضر بوده‌اند تشکر می‌کنم و دست تک تک این عزیزان را می‌بوسم. حضور این عزیزان قدرت به ما می‌دهد که امیدوارم بتوانیم در میدان خدمت‌گزار مردم باشیم و هر چه بیشتر در مسیر رفع محرومیت گام برداریم.

 

گفتنی است طرح نذر خدمت با محوریت سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و با مشارکت گسترده خیرین، داوطلبان و نیروهای جوان در چهار حوزه سلامت، آموزش، معیشت و زیرساخت، توانسته است در سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین برنامه‌های خدمت‌رسانی داوطلبانه در کشور تبدیل شود و امسال با وجود مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها، همچنان مسیر خود را با قدرت ادامه می‌دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید