۳۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 22 October 2026
۰۷:۲۰
کد خبر : 9793308
۲۰:۰۱

۱۴۰۵/۰۷/۲۹

تأکید بر تقویت برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در شورای فرهنگ عمومی لالی

جلسه شورای فرهنگ عمومی
جلسه شورای فرهنگ عمومی لالی با محوریت برنامه‌ریزی مراسم عزاداری ایام فاطمیه (س)، راهپیمایی۱۳ آبان و بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی شهرستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج لالی: جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین گرمسیری، امام جمعه، سرهنگ امیدی‌فر،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لالی، معاون فرماندار و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی برگزار شد.

در این نشست، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم عزاداری ایام فاطمیه(س) و راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، از مهم‌ترین محورهای مورد بحث و بررسی بود.

همچنین حاضران باتأکیدبرضرورت هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی، به بررسی مسائل و دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان پرداخته و بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای مختلف برای ارتقای سطح فرهنگی جامعه تأکید کردند.

در ادامه این جلسه، بر اهمیت ترویج فرهنگ فاطمی، تقویت ارزش‌های دینی و انقلابی، تبیین جایگاه یوم‌ الله ۱۳ آبان و فراهم‌سازی زمینه مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی شهرستان تأکید شد.

این نشست باهدف ایجادهماهنگی بیشترمیان دستگاه‌ های متولی، تقویت فعالیت‌ های فرهنگی و برنامه‌ ریزی منسجم برای اجرای برنامه‌های پیش‌رو برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید