۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۰:۲۸
کد خبر : 9793382
۰۹:۳۵

۱۴۰۵/۰۷/۳۰

تصویب ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در بخش یونسی

بخشداری یونسی
با تصویب بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای احداث دو نیروگاه خورشیدی در روستاهای سردق و فخرآباد، زمینه ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها و تقویت زیرساخت‌های روستایی بخش یونسی فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از بجستان، مرتضی باقری، بخشدار یونسی، از تصویب بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای احداث دو نیروگاه خورشیدی در روستاهای سردق و فخرآباد خبر داد و اظهار کرد: اجرای این طرح‌ها، علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، می‌تواند به تأمین منابع مالی پروژه‌های عمرانی و ارتقای خدمات عمومی در منطقه کمک کند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای تصویب این طرح‌ها افزود: احداث دو نیروگاه خورشیدی بزرگ‌مقیاس با تلاش دهیاران دو روستا، پیگیری‌های حمیدرضا داورکیا، فرماندار بجستان، و حمایت اداره کل امور روستایی استانداری خراسان رضوی، به‌ویژه حسن‌نژاد، معاون توسعه اقتصادی این اداره کل، در کمیته‌های استانی و ملی به تصویب رسیده است.

باقری ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال، معادل ۳۰ میلیارد تومان، تسهیلات برای اجرای این دو پروژه پیش‌بینی شده است. برآوردهای اولیه نیز حاکی از آن است که مجموع درآمد ماهانه نیروگاه‌ها پس از بهره‌برداری، به حدود ۵۰۰ میلیون تومان برسد.

بخشدار یونسی با اشاره به آثار اقتصادی این طرح‌ها گفت: درآمد حاصل از فعالیت نیروگاه‌ها می‌تواند منابع مالی دهیاری‌های سردق و فخرآباد را تقویت کند و زمینه اجرای طرح‌های عمرانی، بهبود زیرساخت‌های روستایی و افزایش کیفیت خدمات عمومی را فراهم آورد.

وی خاطرنشان کرد: دهیاری‌های دو روستا برای پیگیری مراحل دریافت تسهیلات و انعقاد قرارداد با پیمانکاران به مراجع مربوط معرفی شده‌اند تا مقدمات لازم برای آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ها فراهم شود.

پیگیری مطالبات شهر یونسی در سطح ملی

باقری در بخش دیگری از سخنان خود به پیگیری مسائل و نیازهای شهر یونسی در سطح ملی اشاره کرد و اظهار کرد: در همین راستا، حمید فخیم‌زاده، شهردار یونسی، به همراه معصومی، رئیس شورای اسلامی شهر، و با همراهی محمدپور، نماینده مردم شهرستان، با امیدی‌پور، معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی افزود: در این نشست، مسائل و اولویت‌های توسعه‌ای شهر یونسی مطرح شد و راهکارهای حمایت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری مورد بررسی قرار گرفت. در پایان نیز معاون این سازمان برای همکاری و پیگیری درخواست‌های مطرح‌شده قول مساعدت داد.

بخشدار یونسی تأکید کرد: توسعه پایدار منطقه به هم‌افزایی مدیریت شهری و روستایی، دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استانی و ملی نیاز دارد. بهره‌گیری از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر، جذب اعتبارات و پیگیری مستمر مطالبات نیز می‌تواند به تقویت زیرساخت‌ها و رونق اقتصادی شهر یونسی و روستاهای بخش کمک کند.

انتهای خبر/

غلامرضا  آصفی
نویسنده: غلامرضا آصفی

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید