۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۰:۳۸
کد خبر : 9793494
۱۵:۱۰

۱۴۰۵/۰۷/۳۰
در راستای کنگره ملی 4000 شهید گلستان ؛

یادواره شهدای زن اهل سنت شهرستان گمیشان با عنوان «اسطوره‌های بی‌نشان» 

یادواره شهدای زن اهل سنت شهرستان گمیشان با عنوان «اسطوره‌های بی‌نشان» به مناسبت دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان با حضور جمعی از مسئولان، خانواده‌های شهدا و اقشار مختلف مردم گمیشان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گمیشان ؛ در این مراسم، سرکار خانم چاووشی، همسر سردار شهید مدافع حرم مصطفی خوش‌محمدی، به عنوان سخنران ویژه حضور یافت و در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای زن، درباره جایگاه والای حجاب و شخصیت حضرت زینب (س) به ایراد سخن پرداخت. وی با اشاره به نقش الگویی حضرت زینب (س) در صبر، استقامت و پاسداری از ارزش‌های اسلامی، به فرزندی نمونه برای پدر بدل شد نیز سخن گفت. 

همچنین در حاشیه این یادواره، از کتاب «نقش گمیشان در دفاع مقدس» به قلم جابر رمضانی طوسی، گردآورنده این اثر، رونمایی شد. این کتاب به مرور نقش قهرمانانه و حضور مردم شهرستان گمیشان در دوران دفاع مقدس می‌پردازد.

گفتنی است، یادواره «اسطوره‌های بی‌نشان» با هدف گرامیداشت مقام شهدای زن اهل سنت و تبیین نقش بانوان در دفاع مقدس و مقاومت در آستانه دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان برگزار شد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید