۰۱ / آبان / ۱۴۰۵ - 23 October 2026
۰۱:۵۱
کد خبر : 9793524
۰۰:۲۸

۱۴۰۵/۰۸/۰۱

برپایی نشست هم‌اندیشی کشت پاییزه و تولیدات کشاورزی در سرخه

هم‌اندیشی کشت پاییزه و تولیدات کشاورزی شهرستان سرخه با حضور معاون بهبود تولیدات جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، جلسه هم‌اندیشی در خصوص کشت پاییزه و بررسی وضعیت تولیدات کشاورزی شهرستان، با حضور سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.

ایران پور در حاشیه این نشست اظهار کرد: در این جلسه که با هدف برنامه‌ریزی مناسب برای فصل کشت پاییزه و ارتقای سطح تولیدات کشاورزی شهرستان تشکیل شد، حاضرین ضمن بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود، راهکارهای عملی برای افزایش بهره‌وری و بهبود روند تولید را مورد تبادل نظر قرار دادند.

او با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و به‌موقع برای کشت پاییزه، بر لزوم تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، بذر و کود مورد نیاز کشاورزان تأکید کرد و خواستار هماهنگی هرچه بیشتر بین بخش‌های مختلف برای پشتیبانی از کشت پاییزه شد.

سرپرست مديريت جهاد کشاورزی شهرستان سرخه نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی شهرستان، بر آمادگی این مدیریت برای اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی، ارائه مشاوره فنی به کشاورزان و پیگیری مسائل و مشکلات آنان در راستای توسعه کشت پاییزه تأکید کرد.

در ادامه جلسه، کارشناسان حاضر ضمن بررسی شرایط اقلیمی و منابع آبی شهرستان، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای بهبود کشت پاییزه و افزایش تولیدات کشاورزی ارائه کردند.

ایران پور افزود: برنامه‌ریزی برای کشت پاییزه و حمایت از تولیدات کشاورزی شهرستان سرخه از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی در راستای تأمین امنیت غذایی و حمایت از معیشت کشاورزان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید