قزوین_ به گزارش بسیج، داور نامدار رئیس سازمان امور اراضی کشور در مراسم پایان اجرای طرح رفع تداخلات اراضی استان قزوین از رفع تداخل ۹۳ درصد اراضی مشمول این طرح خبر داد و گفت: تاکنون ۱۴.۵ میلیون هکتار از اراضی کشور تعیین تکلیف شده است.
وی گفت: از مجموع ۱۵.۵ میلیون هکتار اراضی مشمول این طرح در کشور، تاکنون حدود ۱۴.۵ میلیون هکتار بررسی و رفع تداخل شده است.
نامدار عنوان کرد: در جریان اجرای این طرح، بیش از ۲.۴ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور تعیین تکلیف شده و زمینه بازگشت این اراضی به چرخه تولید فراهم آمده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور با تأکید بر نقش رفع تداخلات در تثبیت حقوق بهرهبرداران و کاهش اختلافات ملکی تصریح کرد: اجرای این طرح در استان قزوین از تشکیل بیش از ۱۵ هزار پرونده قضایی جلوگیری کرده است.
وی افزود: پایان اجرای طرح رفع تداخلات اراضی در استان قزوین، گامی مهم در تثبیت حقوق کشاورزان، کاهش دعاوی حقوقی و افزایش امنیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی به شمار میرود.
انتهای پیام/۱۰۱۰
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان