
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مسابقات دستجات آزاد کشوری اسکیت سرعت در پیست تخصصی TRACK آکادمی ملی اسکیت آزادی برگزار شد و ورزشکاران اراکی موفق شدند در بخشهای دختران و پسران، ۱۰ مدال کسب کنند.
در بخش پسران، آرمان کرمی با کسب مقام نخست ماده ۵۰۰ متر و مقام دوم ماده ۲۰۰ متر، عملکرد قابلتوجهی داشت. نیما نیکملکی نیز عنوان نخست ماده ۱۰۰۰ متر را به دست آورد و کیارش شاهمحمدی در ماده ۵۰۰ متر به مقام دوم رسید.
در بخش دختران نیز ویانا سادات میرناصری با کسب دو مدال نقره در مواد ۱۰۰۰ و ۵۰۰۰ متر رده جوانان یک خوش درخشید. دنیا افشاری در ماده ۲۰۰ متر رده جوانان دو به مقام دوم رسید و محدثه سلیمی نیز مقام دوم ماده ۵۰۰ متر و مقام سوم ماده ۱۰۰۰ متر را کسب کرد. همچنین شایسته صفایی در ماده ۵۰۰۰ متر به مقام سوم دست یافت.
داوود نصرالهی، رئیس هیئت اسکیت شهرستان اراک، با اعلام این نتایج، از عملکرد ورزشکاران این شهرستان در رقابتهای کشوری خبر داد.
کسب این مدالها نشاندهنده ظرفیت و توانمندی اسکیتبازان اراکی و نویدبخش آیندهای روشن برای این رشته ورزشی در استان مرکزی است.
انتهای خبر/
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان