۰۵ / آبان / ۱۴۰۵ - 27 October 2026
۰۶:۴۷
کد خبر : 9794280
۲۲:۳۳

۱۴۰۵/۰۸/۰۳
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باغملک؛ 

خانواده شهدا مایه عزت ملت ایران هستند

تکریم خانواده معظم شهدا
سرهنگ پاسدار تقی زاده گفت: خدمت به خانواده شهدا وظیفه‌ای ارزشمند و افتخاری بزرگ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در دیدار با خانواده شهید دانش‌آموز جاویدالاثر شهباز پستا و شهید معلم محمد باسیوس در منطقه درویشان باغملک، تکریم خانواده‌های معظم شهدا را فرصتی ارزشمند برای تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهیدان دانست و تأکید کرد: سپاه و بسیج همواره خود را خدمتگزار خانواده‌های معزز شهدا می‌دانند.

سرهنگ پاسدار تقی زاده با حضور در منطقه درویشان، با خانواده شهید دانش‌آموز جاویدالاثر شهباز پستا و شهید معلم محمد باسیوس دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهدای والامقام، اظهار داشت: توفیق حضور در محضر خانواده معظم شهدا، فرصتی ارزشمند برای تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهیدان است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با اشاره به ایثار و فداکاری شهدا افزود: شهدا با نثار جان خود در راه دفاع از اسلام، انقلاب و میهن اسلامی، عزت و امنیت امروز کشور را رقم زدند و ما وظیفه داریم با پاسداشت مقام شامخ آنان، ادامه‌دهنده راه پرافتخارشان باشیم.

وی خانواده‌های معظم شهدا را مایه عزت و افتخار ملت ایران دانست و تصریح کرد: خانواده‌های معظم شهدا با صبر و استقامت خود، مایه عزت و افتخار ملت ایران هستند و مجموعه سپاه و بسیج همواره خود را خدمتگزار این خانواده‌های معزز می‌داند و تکریم آنان را وظیفه‌ای ارزشمند و افتخاری بزرگ برای خود می‌شمارد.

سرهنگ پاسدار تقی زاده در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دانش‌آموز جاویدالاثر شهباز پستا و شهید معلم محمد باسیوس، از درگاه خداوند متعال برای این شهدای عزیز علو درجات و برای خانواده‌های محترم آنان سلامتی، عزت و سربلندی مسئلت کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید