به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان سراوان بخش بمپشت، این جلسه با حضور مهندس دهواری، بخشدار بمپشت؛ مولوی بلوچزهی امام جمعه بخش؛ سیدزاده فرمانده حوزه مقاومت بسیج؛ درازهی رئیس آموزش و پرورش منطقه بمپشت؛ یوسفزهی رئیس ثبت احوال؛ بلوچ عضو شورای شهر؛ و درزاده مدیر حوزه فرهنگی و اجتماعی حوزه مقاومت بسیج بخش برگزار گردید.
در این نشست، مسائل و مشکلات بخش بمپشت در حوزه های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران ضمن تبادل نظر درباره چالش های موجود، بر ضرورت هماهنگی و تعامل میان دستگاه های اجرایی، نهادهای فرهنگی و مجموعههای مرتبط برای پیگیری مطالبات مردم، رفع موانع موجود و تسریع در روند خدمترسانی تأکید کردند.
همچنین، بر اهمیت همافزایی ظرفیت های اجرایی و اجتماعی منطقه، شناسایی اولویت های اساسی بخش و پیگیری مستمر مسائل و مشکلات با هدف ارتقای سطح خدمات و بهبود شرایط زندگی مردم تأکید شد.
این جلسه در راستای تقویت هماهنگی بین بخشی، بهرهگیری از ظرفیت مسئولان محلی و اتخاذ تدابیر لازم برای رسیدگی به مسائل و مشکلات منطقه بمپشت برگزار شود
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان