۰۹ / آبان / ۱۴۰۵ - 31 October 2026
۱۵:۰۳
کد خبر : 9795721
۱۲:۴۰

۱۴۰۵/۰۸/۰۹

واکنش مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به افت نمرات امتحانات نهایی دانش‌آموزان

ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد به برخی شائبه ها درباره وضعیت افت نمرات امتحانات نهایی دانش‌آموزان و رویکردهای این اداره کل در سال تحصلی جدید توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یاسوج، ایوب رضایی، ظهر شنبه ۹ آبان‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، به عملکرد این اداره کل در سال گذشته اشاره کرد و مهم‌ترین رویکردها ،برنامه‌ها و اولویت‌های این مجموعه در سال تحصیلی جدید را تشریح کرد.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت اظهار کرد: رسانه‌ها شرکای راهبردی آموزش‌وپرورش در حوزه آگاهی‌بخشی، فرهنگ‌سازی و مطالبه‌گری سازنده هستند و نقدهای کارشناسی آنان می‌تواند به شناسایی مشکلات و اصلاح فرایندها کمک کند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت یادگیری را دو اولویت اصلی آموزش‌وپرورش دانست و افزود: در راستای اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، ۲۱۸ پروژه برای رفع مشکلات مدارس استان، از جمله مدارس کانکسی، مدارس سنگی دارای بیش از ۱۰ دانش‌آموز و مدارس نیازمند تخریب و بازسازی، تعریف و پیگیری شده است.

رضایی با اشاره به دستاوردهای مدیریتی استان گفت: شورای آموزش‌وپرورش استان برای نخستین‌بار در جمع پنج شورای برتر کشور قرار گرفت و استان در جشنواره شهید رجایی نیز رتبه دوم شاخص‌های عمومی و اختصاصی را در میان ۳۲ استان کشور کسب کرد.

وی افزود: آموزش‌وپرورش استان در مجموع شاخص‌های برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم، از جمله آماده‌سازی حوزه‌های امتحانی، سازماندهی عوامل اجرایی و رعایت استانداردها، رتبه نخست کشور را به دست آورد.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت نمرات امتحانات نهایی دانش‌آموزان اظهار کرد: میانگین نمرات امتحانات نهایی استان در خردادماه ۱۴۰۴، ۱.۲۹ نمره افزایش یافت و کهگیلویه و بویراحمد از نظر میزان رشد میانگین نمرات، رتبه پنجم کشور را کسب کرد.

رضایی برگزاری کلاس‌های تقویتی، توزیع مجموعه سؤالات امتحانات نهایی و تلاش معلمان برای جبران عقب‌ماندگی‌های آموزشی را از عوامل مؤثر در این موفقیت دانست و گفت: با توجه به تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در پذیرش کنکور، ارتقای میانگین نمرات از اولویت‌های جدی آموزش‌وپرورش استان است.
وی با اشاره به حمایت از دانش‌آموزان نیازمند بیان کرد: در پویش کارت نشاط، دانش‌آموزان دهک‌های یک تا چهار شناسایی شدند و کارت‌هایی در اختیار آنان قرار گرفت تا کمک‌های مردمی و خیران به‌صورت مستقیم برای تهیه اقلام مورد نیاز تحصیلی استفاده شود.
 
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: کهگیلویه و بویراحمد در اجرای این پویش و میزان مشارکت و کمک‌های جذب‌شده، رتبه نخست کشور را کسب کرد. استان همچنین در شاخص تعامل و هماهنگی با دانشگاه فرهنگیان در جایگاه نخست کشور قرار گرفت.
 
رضایی با اشاره به برنامه غربالگری روانی و اجتماعی دانش‌آموزان گفت: این طرح با مشارکت ۱۴ دستگاه اجرایی در قالب میز نماد اجرا می‌شود و تاکنون حدود ۸۰ درصد فرایند غربالگری انجام شده است. استان در این زمینه نیز در جمع سه استان برتر کشور قرار دارد.
 
وی افزود: امسال علاوه بر شناسایی دانش‌آموزان در معرض آسیب، فرایند استعدادیابی دانش‌آموزان از دوره ابتدایی تا پایه دوازدهم نیز در دستور کار قرار گرفته است.مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به عملکرد استان در دوره پیش‌دبستانی اظهار کرد: در سال تحصیلی گذشته، ۹۰ درصد نوآموزان پیش‌دبستانی استان جذب شدند؛ درحالی‌که شاخص تعیین‌شده برای استان ۷۰ درصد بود.
 
رضایی همچنین از کسب رتبه‌های برتر در حوزه اجرای قانون جوانی جمعیت، جشنواره ملی جمعیت، امور زنان و خانواده و فعالیت‌های مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.وی با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان در رقابت‌های علمی گفت: در سال تحصیلی گذشته، ۱۱۰ دانش‌آموز استان به مرحله دوم المپیادهای علمی کشور راه یافتند که چهار نفر از آنان به مرحله نهایی رسیدند.
 
مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: دانش‌آموزان استان در مسابقات کارسوق ریاضی مهرگان نیز از میان چهار هزار شرکت‌کننده، رتبه‌های چهارم و پنجم کشور را کسب کردند.
 
رضایی کسب رتبه سوم کشوری در پویش هنری «به وقت میهن»، رتبه نخست رشته حفظ در کنگره قرآنی مدارس سمپاد، رتبه دوم کشوری در رشته حفظ قرآن کریم و کسب ۲۳ رتبه برتر در بخش‌های مختلف قرآنی را از دیگر موفقیت‌های دانش‌آموزان استان برشمرد.
 
وی همچنین از درخشش فرهنگیان استان در جشنواره‌های ملی خبر داد و گفت: یکی از فرهنگیان استان رتبه نخست کشور را در طرح درس‌نویسی کسب کرد و فرهنگیان دوره ابتدایی شهرستان بویراحمد نیز رتبه‌های اول تا سوم جشنواره ملی روش‌های نوین یاددهی و یادگیری را به دست آوردند.
 
مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد به بهبود وضعیت درآمدهای اختصاصی آموزش‌وپرورش استان اشاره کرد و گفت: جایگاه استان در این شاخص از رتبه ۳۲ کشور به رتبه ۱۹ ارتقا یافته و در این مسیر، ۵۲ نقطه دارای ظرفیت درآمدزایی در سطح استان شناسایی شده است.
رضایی در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جدید، توانمندسازی معلمان، بازدیدهای مستمر و سرزده از مدارس، نظارت میدانی و ارتقای کیفیت فرایند یاددهی و یادگیری با جدیت دنبال می‌شود تا زمینه بهبود عملکرد آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان فراهم شود.
 
وی همچنین از استاندار، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، ائمه جمعه سراسر استان و مدیران کل دستگاه های اجرایی به خاطر حمایت و پشتیبانی از برنامه های آموزش و پرورش قدردانی کرد.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید