۱۳ / آبان / ۱۴۰۵ - 04 November 2026
۰۰:۳۰
کد خبر : 9796641
۱۰:۱۸

۱۴۰۵/۰۸/۱۲

قدردانی بسیج مه‌ولات از تلاش فرماندار در توسعه فضاهای آموزشی

مد
فرمانده بسیج مه‌ولات از تلاش‌ها و پیگیری‌های فرماندار این شهرستان در تأسیس، تجهیز و آماده‌سازی مدارس امام حسین(ع) قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مه‌ولات، فرمانده بسیج شهرستان به همراه جانشین، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه و مسئول بسیج سازندگی این ناحیه، با حضور در فرمانداری با شریعتی‌اصل، فرماندار مه‌ولات و معاون فرماندار دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، زمینه‌های تعامل و همکاری میان مجموعه بسیج و فرمانداری بررسی شد و از تلاش‌ها و پیگیری‌های فرماندار در تأسیس، تجهیز و آماده‌سازی مدارس امام حسین(ع) شهرستان مه‌ولات قدردانی به عمل آمد.

شریعتی‌اصل، فرماندار مه‌ولات، با قدردانی از حضور و همراهی مجموعه بسیج اظهار کرد: توسعه فضاهای آموزشی و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان، اقدامی ارزشمند و ماندگار است.

وی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی نهادها خاطرنشان کرد: با همدلی و مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای شهرستان می‌توان گام‌های مؤثری در مسیر خدمت‌رسانی به مردم برداشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید