۱۶ / آبان / ۱۴۰۵ - 07 November 2026
۰۰:۰۲
کد خبر : 9797100
۱۴:۴۲

۱۴۰۵/۰۸/۱۳
سردار رسولی:

حضور مردم در صحنه، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار است

سردار رسولی
جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) با تأکید بر اهمیت حضور مردم در صحنه، ۱۳ آبان را نماد ایستادگی در برابر سلطه‌گری دانست و از مردم برای شرکت در آیین تشییع شهدای گمنام دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد مقدس، هم‌زمان با فرارسیدن ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، مراسم گرامیداشت این روز با حضور دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم مشهد برگزار شد. این مراسم با برنامه استقبال از پیکرهای مطهر شهدای گمنام نیز همراه بود؛ شهدایی که قرار است در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مشهد مقدس تشییع شوند.

حضور مردم در صحنه، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار است

امین رسولی، جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع)، در این مراسم با اشاره به اهمیت تاریخی ۱۳ آبان اظهار کرد: حضور دانش‌آموزان، دانشجویان و آحاد مردم در این روز، فرصتی برای اعلام موضع ملت ایران در برابر سلطه‌گری و تأکید بر حفظ استقلال کشور است.

وی با یادآوری تسخیر سفارت آمریکا در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ به دست دانشجویان پیرو خط امام، این رویداد را از مقاطع مهم تاریخ انقلاب اسلامی دانست و بر تداوم پیام استکبارستیزی این روز تأکید کرد.

حضور در صحنه؛ مسئولیتی همگانی

جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) در پاسخ به پرسشی درباره وظیفه دانش‌آموزان و دانشجویان در شرایط کنونی، بر مسئولیت همه اقشار جامعه در قبال کشور تأکید کرد و گفت: هرکس که به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند است، باید اهمیت حضور در صحنه را مورد توجه قرار دهد.

سردار رسولی با تأکید بر نقش مشارکت عمومی در برنامه‌های ملی، ابراز امیدواری کرد که مردم با حضور در صحنه‌های مختلف، همراهی خود را با کشور نشان دهند.

دعوت از مردم برای تشییع شهدای گمنام

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری مراسم استقبال از شهدای گمنام در مشهد، از مردم، دانش‌آموزان و دانشجویان دعوت کرد در آیین تشییع پیکرهای مطهر این شهدا در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) حضور یابند.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا(ع) با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در مراسم استقبال، بر اهمیت مشارکت مردم در آیین تشییع شهدا و بزرگداشت یاد و راه آنان تأکید کرد.

خبر/ مهدی افتاده


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید