به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی، مجید شهریاری فیزیکدان و دانشمند هستهای ۱۶ آذر ۱۳۴۵ هـ . ش در زنجان متولد شد. تحصیلات عالی خود را در رشته الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر دنبال کرد. سپس تحصیلات خود را در رشته مهندسی هستهای ادامه داد و در ۱۳۷۷هـ .ش موفق به اخذ دانشنامه دکترا در رشته تکنولوژی فناوری هستهای از دانشگاه امیرکبیر شد. مدتی در همان دانشگاه به تدریس پرداخت ولی در ۱۳۸۰ هـ .ش به دانشگاه شهید بهشتی رفت و در آنجا مشغول تدریس شد. در ۱۳۸۵هـ .ش دانشکده مهندسی هستهای را در آن دانشگاه تأسیس کرد. همچنین دورههایی چون «کارگاه آموزشی آشنایی با کدهای محاسباتی راکتورهای هستهای» را برگزار کرد. یکی از طرحهای مهم وی، طراحیهای تئوریک مربوط به ساخت نسل جدید راکتورهای هستهای بود که بازتاب زیادی در مراکز علمی جهان داشت. او کارشناس ارشد مبارزه با کرم رایانهای استاکسنت بود. دکتر شهریاری در ۸ آذر ماه ۱۳۸۹ هـ . ش در تهران به شهادت رسید و در امامزاده صالح به خاک سپرده شد.
شهید مجید شهریاری دانشمند هسته ای ایرانی به دلیل نقش ارزشمند ایشان در دستیابی به پیشرفتهای درخشان هسته ای و تربیت شاگردان بسیار در تاریخ علم و دانش ایران ماندگار شده است.
شهید شهریاری دانش آموخته دکترای علوم و تکنولوژی هسته ای تمامی دوره های تحصیلی خود را در ایران سپری کرد و سپس به عنوان استاد در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تدریس شد. ایشان با تأسیس گروه کاربرد پرتوها» در دانشکده مهندسی هسته ای مسیر تحقیقات را به سمت بومی سازی کاربردهای عملی دانش هسته ای کشاند شهید شهریاری و شاگردانش در به نتیجه رساندن غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم و پایان انحصار غربیها در تأمین سوخت هسته ای راکتور تحقیقاتی تهران نقش بسیار مهمی داشتند.
شهید شهریاری از سال ۸۳ تا زمان شهادت نماینده دانشگاه شهید بهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هسته ای و مشاور کشور ایران در پروژه چند ملیتی شابدهنده سزامی بود ایشان که در کمترین زمان و با ابالاترین امتیاز در سال ۸۸ به درجه استاد تمامی رشته فیزیک هسته ای ارتقا پیدا کرده بود در ۸ آذر ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد. رهبر انقلاب در مورد ایشان گفتند « شهادت دکتر شهریاری آبرویی داد به جامعه علمی کشور شهادت همچنین شخصیت برجسته و مورد قبولی به دشمن نشان داد که در محیط علمی جمهوری اسلامی اینجور شخصیت ها و انگیزه هایی وجود دارد.»