۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:54
کد خبر : 8500276
۲۳:۴۲

۱۳۹۳/۱۲/۰۲

یادواره شهدای دانشجو در صحنه برگزار شد

یادواره شهدای دانشجو به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه و با حضور جمعی از مسئولین ادارات و دانشجویان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه: یادواره شهدای دانشجو به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه و با حضور جمعی از مسئولین ادارات و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج دانشجویی استان  ضمن اشاره به جایگاه والای شهدا عنوان کرد: شهدای والامقام با اهدای خون خود پرچم ولایت را برافراشتند و اجازه ندادند چراغ پرفروغ انقلاب اسلامی خاموش شود.

مصطفی عزیزی ارشد زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را به منزله تجلیل از تلاش و ایثارگری های آنان دانست و افزود: مردم انقلابی و ولایتمدار ما وفاداری خود را در هشت سال دفاع مقدس در مقابل سیل عظیم دشمنان تا به دندان مسلح و پس از آن به اثبات رساندند.

عزیزی ارشد در پایان گفت: خون شهیدان نه تنها راه صیانت از کشور بلکه گشاینده مسیر کمال بشری است. آنجا که اهل علم و عمل متوقف می‌شوند اهل شهادت هستند که راه را باز می‌کنند. در واقع فرهنگ شهادت فرهنگی حرکت‌زا و برکت‌آفرین است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید