۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
20:19
کد خبر : 8502116
۱۰:۵۱

۱۳۹۳/۱۲/۱۱
کارآفرین بسیجی استان قزوین:

علاقه و همت از مهمترین مشخصه‌های کارآفرینان موفق است

کارآفرین بسیجی استان قزوین بیان کرد: علاقه و همت از مهمترین مشخصه‌های کارآفرینان موفق است و فراد با انگیزه میتوانند مشکلات کاری را حل کنند.

خانم فرشته شکراللهی یکی از کارآفرینان بسیجی استان قزوین درزمینه زنبور داری،تولید عسل در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: ازطریق جهاد کشاورزی کلاس‌های آموزشی پرورش زنبورداری را یادگرفتم.

وی ابرازکرد: زنبورداری را با خرید 2 کندو شروع کردم وبه واسطه بسیج سازندگی توانستم دوره آموزشی را تکمیل کنم و کندوها را افزایش دهم.

شکراللهی اضافه کرد: بعد از تکمیل دوره آموزشی زنبورداری با موسسه نگار نصرآشنا شدم و مبلغ 20 میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی دریافت نموده که در حدود100 عدد کندوی زنبور عسل تهیه کردم و فعالیت خود را گسترش دادم.

کارآفرین بسیجی بابیان این نکته که علاقه و همت یکی از بارزترین شاخصه‌های پیشرفتم است، تشریح کرد: علاقه و همت از مهمترین مشخصه‌هایی است که اگر می خواهید وارد این رشته شوید باید سرشار از آنها باشید تا بتوانید مشکلات کاری خود را برطرف نمائید.

زنبوردار قزوینی با اشاره به سختی‌های کار زنبورداری اظهار کرد: انجام این کار‌ها برای یک خانم می‌تواند دشواری‌های مختلفی داشته باشد از جمله آنکه ابتدای بهار اوج کار برای زنبورداران است چرا که باید به تکثیر زنبورها و اضافه کردن کندوها کمک کنند و نیز محل مناسب برای گرده و شهد را انتخاب نمایند.

وی افزود: خشکسالی مسئله بسیار مهمی است که درسال‌های اخیربه شدت روی رویش گل‌ها تاثیر داشته است.

شکراللهی خاطرنشان کرد: اگرتمام وقت خود را به این کار اختصاص دهیم و زنبورها را به موقع به کوهستان ببرند می‌توانید درانتهای هر فصل سه مرحله برداشت عسل داشته باشیم ولی من به خاطر شرایط ویژه آب و هوایی هر فصل فقط یک بار برداشت داشتم.

تولید کننده عسل بیان کرد: نزدیک شدن به زنبورها تجهیزات ویژه خود را می طلبد و باید از لباس کامل استفاده کرد، همچنین باید به این مسئله توجه کرد که زنبورها بسیار با هوش هستند و اگر شما با حس ترس به آنها نزدیک شوید بدن شما نوعی سم ترشح می کند که زنبورها به آن واکنش نشان می دهند.

وی ادامه داد: از مشکلات دیگر در این ارتباط باید به نگهداری زنبورها در زمستان اشاره داشته چون در خانه نگهداری می شوند و تحت تاثیر آنتن ها قرار می گیرند و در پیدا کردن جهت دچار مشکل می شوند و یا در جاده‌ها با ماشین‌ها برخورد می کنند.

شکراللهی در پایان به مسائل اقتصادی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: درسالهای اخیر استقبال از زنبور داری زیاد تر از گذشته بوده است ولی عرضه عسل به کارخانه ها سودی ندارد ومسئله دیگر هزینه بالای تولید و به تبع ان قیمت بالای عسل است که هر کسی توانایی خرید آن را ندارد.

کارآفرین بسیجی درخاتمه گفت: فعالیت کارآفرینان اقتصادی پیرور فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می‌باشد که نیاز به حمایت مسئولان کارآفرینی در تمامی زمینه‌ها بخصوص زنبور داری دارد.

 

1004/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید