۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:27
کد خبر : 8502468
۱۷:۴۴

۱۳۹۳/۱۲/۱۲
«سفری از جنس نور»/5

کریمی: اعزام 700 نفر از نهاوند به اردوهای راهیان نور

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند گفت: 700 نفر از دانشجویان و بسیجیان پایگاه‌های بسیج محلات شهرستان نهاوند در نیمه دوم اسفند ماه سال جاری و نوروز 94 به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، کامران کریمی اظهار داشت: سپاه ناحیه نهاوند طبق روال سال‌های قبل، اردوی راهیان نور را باهدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و تعمیق فرهنگ ایستادگی و شهادت برگزار می‌کند.

وی اظهار کرد: راهیان نور، یک حرکت فرهنگی مستمر است که زمینه را برای زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا فراهم می‌کند.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند افزود: اکنون‌ که کشور در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن قرار دارد، بهترین راه مقابله با جنگ نرم دشمن انتقال و اشاعه فرهنگ شهادت و دفاع مقدس به نسل جوان از طریق کاروان‌های راهیان نور است.

وی گفت: در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 2 هزار نفر از دانش‌آموزان و بسیجیان شهرستان نهاوند به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام‌ شده‌اند.

کریمی عنوان کرد: در ایام پایانی سال جاری نیز تعداد 300 نفر از دانشجویان برادر و خواهر دانشگاه‌های نهاوند در دو مرحله به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

وی گفت: اعزام اردوی راهیان نور دانشجویی طی دو روز صورت می‌پذیرد که خواهران در تاریخ ۱۴ اسفندماه و برادران در 19 اسفندماه جاری به جنوب کشور اعزام می‌شوند.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند بیان کرد: در روز سوم فرودین ماه سال 94 نیز 400 نفر از بسیجیان پایگاه‌های بسیج محلات نهاوند به اردوی راهیان نور اعزام خواهند شد.

وی در پایان گفت: تمام تمهیدات و اقدامات لازم برای ساماندهی و اعزام بسیجیان به مناطق عملیاتی صورت گرفته است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید