
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، فرمانده تیپ 316 زرهی شهید قهرمان در این مراسم با تسلیت ایام فاطمیه گفت: حضور شهید گمنام در پادگان شهید قهرمان مایه خیر و برکت و منشا تحول روحی و معنوی سربازان و کادر است.
امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی اظهار کرد: این شهید گمنام در منطقه زبیدات سال 67 به شهادت رسیده که امروز حضور این شهید در پادگان قهرمان باعث عطرآگین شدن فضا شده است.
وی افزود: حضور شهدا تداعی گر ایام دفاع مقدس ایثارگری ها، استواری، از خود گذشتگی و ... رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و آزادگان است.
فرمانده تیپ 316 زرهی شهید قهرمان با اشاره به اینکه گاهی اوقات وجود یک شهید مطهر والا مقام موجبات هدایت یک ملت خواهد بود و این در حالیست که ما خیل عظیمی از شهدا را داریم، تصریح کرد: شهید گمنام نیست و در واقع ما گمنام هستیم چراکه از غافله شهدا جا مانده ایم و امروز برای تجدید بیعت با شهدا و امام شهدا در کنار پیکر این شهید گمنام جمع شده ایم.
وی با بیان اینکه تا آخرین قطره خون راه شهدا را ادامه می دهیم، اضافه کرد: امروز جوانان و ملت ایران نیازمند حضور و شرکت در محفل شهدا هستند چراکه شهدا عزت و شرف را به ما بخشیدند.
بیدادی در ادامه خاطرنشان کرد: شهدا، ایثارگران و رزمندگان به کلمه ایثار و جهاد و عزت معنا بخشیدند و در کارزار واقعی به منصه ظهور رساندند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه این شهید بزرگوار در 20 سالگی به شهادت رسیده است، عنوان کرد: جوانانی که به دفاع مقدس رفتند و به شهادت رسیدند نسل طلایی انقلاب هستند و تربیت یافتگان مکتب امام حسین(ع) هستند و افتخاری آفریدند که برای همیشه در تاریخ می درخشد.
فرمانده تیپ 316 زرهی شهید قهرمان با بیان اینکه این شهیدان مکتب، دین و انقلاب را برای همیشه بیمه کردند، تصریح کرد: باید خدا را به خاطر اینکه در این برهه از زمان زندگی می کنیم شاکر باشیم چراکه رهبری شجاع، بصیر و مقتدر داریم که در عرصه بین المللی به ایران اسلامی اقتدار و عزت بخشیده است.
وی با بیان اینکه شهدا با خدا معامله کردند، گفت: در این معامله بزرگ خدا به شهدا برای همیشه بهشت را عطا کرده و شهدا نزد خدا روزی می خورند.
بیدادی با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا ما ملتی مقتر هستیم تصریح کرد: امروز ایران اسلامی به خاطر این اقتدار سرنوشت خیلی ها را تغییر می دهد و در برابر استکبار ایستاده است.
وی ادامه داد: امروز رسالت بزرگی داریم که باید تلاش کنیم و به همه شهدا قول دهیم که راه پاک آنها را با صلابت تا پیروزی امام زمان(عج) ادامه دهیم.
انتهای پیام/