
وی افزود: در این سه دهه عمر انقلاب اسلامی در تقابل و دشمنی آمریکا با ایران اسلامی، توانمندی انقلاب اسلامی افزایش یافته و توانمندی و نفوذ آمریکا به مراتب در جهان کاهش پیدا کرده است كه این امر را می توان در نفوذ معنوی ایران اسلامی در کشورهای منطقه خاورمیانه و حتی آمریکای لاتین مشاهده كرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه میامی به بررسی روند اسلامسازی غرب پرداخت و تصریح کرد: این روند، خطری بزرگ برای جهان اسلام است چرا كه اين اسلام سازی؛ اسلامي از نوع تکفیری است.
سلیمانی افزود: اعتقاد داشتن به وجود دشمنان زیاد و توانمند علیه انقلاب اسلامی، هوشیاری و شناخت نقشه راه دشمن راهكارهاي مقابله با نقشه هاي شوم دشمنان است و البته در اين مسير بهترين چراغ راه هدايتگر گوش سپردن به فرامين رهبر معظم انقلاب است.